It doesn't matter if you win or lose, it's what you do with your dancin' shoes.

Sitter på prgrammeringen och försöker haja vad man ska göra, inte för att jag tycker lekitonen är supertråkig, men vi sitter och skriver massa koder för att få fram .. en svart ruta med lite siffror och bokstäver, inte så speciellt kul. 
Kommer de fram nu kul i slutändå så skulle det vara mycket roligare att sitta och skriva alla jäkla koder, men men, man kan ju hoppas att det kommer senare i kursen, eller kanske i B-kursen, läser A nu. 

Har just nu första lektionen för terminen och vår lärare berättade att vi har prov nästa vecka på 3 kapitel! Blir galen på allt plugg, förutom det här så har jag engelska tal nästa vecka, nationellt prov i fysik om två veckor, ett arbete i svenska som skulle varit klart den här veckan, men vi har inte haft några lektioner i svenska än, och en labbrapport i kemi som skulle varit klar igår. Kemi är definitivt det mest sugande ämnet just nu, klarar inte av vår lärare, han har den mest irreterande röst (låter typ som han är täppt i näsan och drar ut på alla ord för länge, vi haaaaahr käämmiii iidaaaaahhg )  mcdonlads ögonbryn och stora lökringar under armarna, usch!  

Nu ska jag försöka jobba, ciao !

Kommentarer

Skriv vad du vill säga här:

Ditt namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Din email: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0