Nyårs klänning+ skor


-Dock lite stökig bakgrund-

Nästa sista dagen på år 2008

Ja så imorrn är de nyår, (party ,party!) och de känns redan i luften, folk som är otåliga och inte orkar vänta 24 timmar till med att smälla raketer. Har varit och köpt klänning idag, första gången jag köper dagen innan men har inte haft tid och ork att göra det innan, så gick in idag på Urban outfitters och hittade direkt en klänning som både var snygg och i samma lila färg som mina pumps! Älskar när man bara går in i en butik och hittar direkt det man ska ha!
Sedan gick jag, syster och mamma och åt lunch, blev soppa för min del eftersom jag fortfarande är öm i munnen med åt en jättegod hummersoppa, du vet så där god att dom andra två la till ett "Mmmm" när dom smakat.

Efter shoppingen åkte jag och syster till vår far i sundbyberg och hälsade på, är där så sällan så det har allti hänt något nytt. Denna gång var det att vår bror kommit hem, har inte sett han på flera månader, och att vår syster flyttat in hos sin kille och skaffat en ny tatuering. Vi satt där ett tag och kollade på gamla filmer, Big fat liar och The virgins suicides innan det blev dags att rulla vidare, tillbaka in till stan och möta våra grabbar som varit på kryssning och fortfarande var fulla. Sen blev det äntligen dags att åka hem och skönt var det, var nog uppe lite för länge igår kväll så har inte sovit så mycket.
Måste se till att vara utvilad imorrn!


- Snygg-pappa i tröjan han fick-

Tjejkväll

Sitter med thess och mickis och snackar och lyssnar på musik, en filmkväll som inte innehållet så mycket film ,jo en har vi sett, made of honor, bra men väldigt förutsägbar, som alla andra lika filmer.
Skulle varit hemma hos mig men börja tjafsa med min mamma som vanligt så vi drog hit istället, hade sett fram emot att vara hemma egentligen men ibland går vi bara inte ihop jag och min mamma, vi är för lika och för olika.
Som hon sa till mig i lördags så är mellanbarnet alltid värst, och i mitt fall iallafall så stämmer de nog, jag är den som aldrig är hemma och när jag e de är jag nästan alltid irreterad på alla, jag vet inte varför de blir så, men de blir de tyvärr.
Så nu sitter jag i min tillflyktort, hemma hos Ludwig, här får man vara ifred och Ludwig är på kryssning med grabbarna så han slipper bli störd av vårat tjejsnack. :)
Nu ska jag bli social igen. Lägger upp lite roliga bilder på oss :)


-Mäktiga Thess, Världs Bästa Maria och AA Mickis-
(Alla i Snyggbrillorna)

Måndag

Två dagar kvar till nyår, jag vet inte vad jag sak göra och vet inte vad jag ska ha på mig! Får snartgå naken med mina nya pumps jag fått! Fast det hade å andra sidan varit rätt hett, naken med skor, haha!
Nej men måste åka in till stan imorrn och leta, har varit på nya köpcentret nacka forum idag och köpt lite andra nya kläder, men vi hade min liasyster med så de blev inte så mkt shoppande med en livlig femåring med direkt. Fast hon är ju söt iaf.
Satt in tandställing i underkäken idag, hade hört att de skulle vara mycket värre än över men tycker inte jag har så värst ont. Hoppas bara inte smärtan kommer lagom till nyår bara, då blir de ingen nyårs middag för mig, får leva på varma koppen och nyponsoppa.
Nyponsopppa är som medicin för mig, det ändå jag äter och dricker när jag är sjuk eller har ont någonstans. Det botar allt!
Nu sitter jag och väntar på att Ludwig ska komma hem så jag kan visa mina nya kläder, sen ska jag hem till mig och förmodligen ladda upp medfilm, chips och dipp :D Ha en bra dag!


-Inte så bra bild med ett par grå chinos, och tvåväldigt färgglada tröjor-

Lördag

Idag har varit världens värsta dag, har legat hemma i soffan och kollat på tv helt deppad. Vet inte varför de blir så här hela tiden, men jag ska iallafall försöka bättra mig, försöka sluta klaga, vilket är det jag är bäst på.
Nu sitter jag iaf i hemma hos thess och kollar på Fullt hus och dricker öl.
Det bästa man kan göra när man e deppig, dricka! Ne inte riktigt men just nu känns de så. 
Har ingen lust att skriva mer, ska försöka få en bättre kväll.

24/12

Så var julafton slut, och tyvärr måste jag säga att de har varit den tråkigaste julen hittills, är de sant att det blir tråkigare ju äldre man blir? eller är de kanske bara för det känns som hela dagen varit stressad. Just nu sitter jag vid pojkvännens nya dator. Om man ändå fick nått så dyrt, okej jag ska inte klaga jag fick en ny mobil förra julen, men i år .. känns de som jag inte fick nått kul, typ bara trosor. Fast jag fick nya pumps av Ludwig, tack älskling dom var jätte fina :)
Nej ,men allvarligt nu, min lillasyster är fem år och hon fick tre enorma paket, plus flera små, och jag och min syster fick varsitt par underkläder och presentkort på dag på stan med mamma. Visst att hon bara är fem år och de e ju såklart hon får fler julklappar, men grejer är ju bara att dom hade tid och köpa saker till henne medan jag och min storasyster fick sista minuten handskrivna presentkort. Det känns bara lite orättvist. Som att min lillasyster inte får tillräckligt mycket uppmärksamhet ändå. Men sen säger dom ju att de e värst att vara mellanbarn, och i sådana tillfällen känns det verkligen som de. Jag är ju van vid att vara yngst innan hon kom och få all uppmärksamhet och nu är jag bara jobbig så fort jag öppnar munnen. Vet inte varför men känner mig bara ganska låg idag, på självaste julafton. Så nu blir det väl gå och lägga sig och vänta på en ny dag.

Hoppas alla andra haft en underbar julafton. 

Gamla minnen

Har börjat träffa min granne Jojo mer på senaste tiden, vi som var bästisar mellan trean till sexan/sjuan men sen växte ifrån varandra, men nu har vi väl vuxit ihop igen, inte så vi slutade träffas helt, men bara på lite avständ, vi har en sån alltid haft en bra relation, nån gång när man sitter ensam hemma och tråkar är det skönt att veta att hon bor så nära, (typ 14 meter från min dörr till hennes). Hittade iaf en gammal bild av oss båda som är från jag vet inte när, men de är alltid kul med gamla bilder och gamla minnen som väcker en till liv lite då och då


- Fan va hett -

Julafton

24 december, julafton, klockan är tjugo övet ett och jag vill nästan gå och lägga mig igen, mamma springer omkring i huset och skriker som varje jul när allt ska gå fel , ingen julkänsla här hemma inte, är det bara min familj som blir lite crasy kring jul eller? Känns som alla andra har så lugnt och skönt hemma, alvslappnande som de ska vara, men inte här hemma, allt ska fixa och donas och detta under skrik och panik.
Och nu sätter dem på den där jävla julmusiken igen, för att skapa den där trevliga stämningen, så varför hör jag dom då stå och "diskutera" om helt oviktiga saker. Funderar på att gå ut och gå till gästerna kommer, för då lägger ju alla på fasad av gladhet även om allt går snett.
Folk tycker det är konstigt att jag nästan aldrig är hemma men de kanske är just för att jag itne klarar av den här paniken hela tiden, känn som jag gått omrking i ett halvår med ont i magen bara för jag är så stressad hela tiden, jag kan aldrig sitta still, skulle inte klara av och sitta hemma själv en fredagskväll och bara ta de lugnt, just kaske för jag är uppvuxen sådan och hur lite än jag vill erkänna de så är jag tyvärr lik min mamma på det sättet.

Men nu ska jag inte sitta här och klaga, lika bra att gå och göra någon nytta.


God Jul På Er Alla! :D

..

Följ min blogg med bloglovin ;)

Tisdag 23/12

Dagen före julafton, snart får jag öppna mina paket! Gud vad jag tjatar om julafton, ärligt talat så har jag nästan tröttnat på julen, alla jävla julmusik iaf, har spelat samma julskiva på jobbet varje jul i fyra år så vill typ dö på den, men idag varierade vi lite,  fast med andra jullåtar.
Har stått upp från elva till sex idag och känner att jag valde fel skor redan igår, har haft så jävla ont i fötterna, när man står upp hela dagen så sväller dom ju, så mina gympisar som e min exakta storlek 37 ½ kändes för små. Men som tur var kom min kära mormor till räddning och lånade mig ett par av hennes, lättnad säger jag bara!

Min faster kom iaf in idag, henne har jag inte sett på ett tag, träffar aldrig släkten känns de som, kanske för jag och linnea är dom där utstötta barnen som bor på andra sidan stan medans resten av släkten bor i samma område kring spånga/bromma. där jag är uppvuxen. Undrar hur livet hade varit om vi bott kvar där, jävligt annorlunda jämför med idag. Men jag är glad att vi flyttade, för annars hade jag ju inte träffat alla mina nära och kära här söder om söder, börjat röka och blivit tillsammans med en bajare. Okej som att börja röka skulle vara något bra, men förstå vad jag menar, jag hade inte varit den jag är idag, både på gott och ont.

Nu ska jag lira ltie guitar hero med Joline, men granne och långt trogna vän, faktist den första vännen jag fick när vi flyttade hit, för snart åtta år sen, fan vad tiden går fort. 


-God Jul och hoppas ni får allt ni önskar er-

Måndag

Dan före dan före doppardan, eller vad e de man säger?
Måndag iallafall, 2 dagar kvar till julafton, och jag har lyckats handla klart mina julklappar äntligen.
Har jobbat idag mellan 12 och 6, har ont i fötterna efter har stått upp hela dagen och i naglarna efter att ha rivit bort prisklappar på miljoner böcker.
Och ska göra samma sak imorrn, men de e pengar och sen får jag umgås med min moster och min syster och vi har det kul, står alltid och skrattar åt konstiga kunder eller snackar om Johan Glans show.
Efter jobbet drog jag iaf till farsta och mötte Ludwig, han har köpt min julklapp och jag blir galen av nyfikenhet, nästan så jag vill gå och tjuvkika nu när han ligger och sover, men jag ska låta bli, jag lovar!

Det är lustigt att jag stått på jobbet och sett alla människor springa omkring och tycka det är så underligt att alla alltid är ute i sista minuten när jag sedan insåg att jag själv inte hade handlat klart, men vad ger man till sina föräldrar egentligen? Min mamma körde gamla hedliga "snälla barn" vilket på jag svarade att hon inte kommer få det och att hon får önska sig nått annat. Jag är inget snällt barn, blir på nått sätt alltid på dåligt humör när jag är hemma, kanske för att hon alltid kommer och väcker mig tio på morgonen på en söndag och rabblar upp allt som måste städas och fixas, ja jag vet att jag måste städa mitt rum men kan jag få vakna först jag somnade typ 6 på morgonen, och ingen är pigg på 4 timmars sömn.

Men nu ska jag göra mig iordning och gå upp och lägga mig bredvid den sovande Ludwig och kolla på tv.



- Förrsten är de nicole som hjälpt mig med den nya designen, tack så mycket -

Torsdag 18/12

Idag är jag hemma för en gång skull. Hade bara två lektioner i skolan idag, hur skönt som helst, sen gick jag hem till Dani som har feber och höll honom sällskap en stund och sen har jag träffat Sara.
Men nu är jag hemma och håller på att göra potatismos, hur gott som helst. Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar och att Ludwig ska komma.

Känns som allas förhållande tar slut nu när julen är på väg. Ska inte julen göra alla lyckliga och kärleksfulla?
Men det konstiga är att alla verkar ta sina uppbrott så bra, eller det verkar iallafall som det, soklart att det alltid verkar bättre än vad de ser ut, men är så stolt över alla som lyckas komma ur en förhållande och hantera det så bra som det verkar. Känns som jag skulle bryta ihop och inte orka med nånting om någon lämnade mig, och pratar jag inte bara om mitt förhållande till Ludwig utan till mina vänner och min familj.

Är det bara så att vi människor blivit känslolösa eller är vi bara bra på att spela det?


- Jag är iaf glad att vi har det så bra-

Onsdag/Torsdag

Ännu en kväll utan ro, har varit trött hela dagen men så fort de är läggdags vaknar min hjärna till.
Jag har alltid varit och kommer alltid vara en nattuggla.
Men det värsta när man ligger och försöker sova är att jag alltid börjar fundera på så mycket grejer att jag glömmer bort att jag ska sova. Och sen försöker jag tänka på att andas, har hört att man ska andas i takt med den personen som redan sover så brukar försöka andas i samma takt som Ludwig men sen tröttnar jag på de och börjar tänka på något annat till jag bestämmer mig för att antingen gå ut och röka eller sätta mig framför datorn. Och ikväll blev de datorn, och nog en cigg efter det här.
Det var nog allt jag hade och säga, Peace out!


13 dagar kvar till julafton, och 20 dagar kvar till nyår!



-Och ja pojkar, det här var nästan ett år sen nu.-

Tisdag

Idag har jag varit med Thess, hon har varit med mig i skolan, min "kusin från Dalarna" haha. Sen har vi varit i lägenheten och spelat guitar hero och lagat en romantisk middag bestående av Köttbullar och makaroner, fast mest var de nog Pierre som lagade och jag hjälpte till haha.

Vi hade programdag halva skoldagen och visade upp våra berömda radiopjäser. Våran var ju lätt bäst men vi vann inte "nobelpriset" ( vi hade nobeldag) fast dom andra var också bra måste jag medge.

Och nu är de bara 15 dagar kvar till julafton! Japp jag har börjat räkna ner.
 
Det enda som är bra med vintern är julen, och nyår såklart.
-Julen är det enda som är bra med vintern, förutom nyår-

Mitt första inlägg

Favoritgrönsak: Gurka
Favoritfärg: Röd
Favoritdjur: Katt
Varm favoritdricka: Oboy & te
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider
När hånglade du senast: igår
Vilka språk kan du prata: Svenska, engelska, lite franska
När fikade du senast: Igår
Senaste impulsköp: En t-shirt med mimi på
Vanligaste färg på dina kläder: Allt möjligt!
Kan du laga mat: Ja, proffs ^^
Vad jobbar du med/pluggar du: Teknik/ Ekonomi
Vad har du på dig just nu: Andras kläder
Hade du en bra kväll igår: Jo, lite ensam bara.
Vilket är ditt senaste inköp: Julklappar
Din favoritdryck på morgonen: Oboy
Projekt just nu: Klara skolan, skaffa jobb
Vilken tid gick du upp idag: 07.10
Pizza eller hamburgare? Beroende på vad jag e sugen på
Skriver du dagbok? Inte längre.
Har du nån flickvän/pojkvän? Ja  :)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Ja när jag fyller år
Stökigt eller välstädat? Stökigt (a)
Vilken hand håller du gaffeln i? Vänster
Vad är du mest rädd för? Spöken, inte ha kontroll
Favoritland förutom sverige? Thailand än så länge
Bästa fyllekäket: Felixs pasta carbonara
Dansar helst till: E-type
Favoritprodukt på Apoteket: Värktabletter
Reser helst till: Jorden runt
Favvoskor: Svarta stövlar
Senaste alkoholintag: Öl
Har du haft mörkt hår: Ja
Är du morgonpigg: Absolut inte,

Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0