An officer and a gentleman

Nu sitter jag hemma hos min far, som inte är hemma. Skulle ju överraska honom genom att komma hit så blev lite chockad när bara min halvsyrra och hennes kille var här och berättade att pappa och hans sambo är på finlandskryssning. Så det kan gå!
Ska iallafall åka på tjejmiddagen snart, skulle vara där till 8 tiden så börjar väl röra mig härifrån om en timme/en och en halv. Ska bli kul att träffa Carro för vi har inte setts sen julafton och kände att vi inte riktigt hade hann umgås då. Så sällan man träffar vänner som inte bor i samma område, känner att man aldrig orkar åka in till stan eller längre när man varit i skolan hela dagen och på helgen gör man ju annat eller ligger och sover så det blir så sälllan man ses. Men det är skönt med Carro för även om vi inte träffat varandra på fem år så fortsätter vi umgås som vi träffades dagen innan. Det är skönt och ha sånna kompisar som är likasinnade med en själv. Varje gång vi träffas så kan vi skratta i timmar, vi har lika humor och ska alltid komma på så sjuka saker tillsammans.

Nu ska jag kolla klart på filmen vi håller på och ser, En officer och en gentleman, har inte sett den på säkert tio år men har för mig att den ska vara bra. Skriver vad jag tyckte sen.

Dedicated to ..



- To any man who can look at his woman at the same way, I salut you -


Surprise, surprise

Lördag. Lördagar, eller iallafall från morgonen till eftermiddagen, är min vilotid. Jag går alltid upp när de övriga i huset har åkt iväg, aldrig tidigare. Då är den tiden på dagen när jag kan gå omkring och göra vad jag vill, och detta njuter jag oftast av. Jag har suttit och läst nästan hela dagen, eller sen jag vaknade vid halv elva. Har börjat läsa första twilight boken, "Om jag kunde drömma" och eftersom jag sett filmen några gånger så är det kul att veta mer om vad som egentligen sker, eftersom filmer tar ju bort och ändrar saker från den ursprungliga boken.

Ska på tjejmiddag ikväll vid 8, funderar på att svänga förbi min pappa en stund innan pch säga hej eftersom de ändå är på samma sida av stan. Brukar nästan aldrig ringa och säga när jag kommer, tycker det är mycket roligare att bara dyka upp som en överraskning ungefär. Jag tycker om överraskningar. Synd att jag får dom själv så sällan.

Det var nog det enda jag har att säga än så länge, nu ska jag sätta på en tvätt så skriver kanske lite senare.

To all those lonely souls out there

Det blev en kort kväll idag, vi skulle ju spela biljard men det var bara för medlemmar så vi drog till donken och sen åkte jag hem, känns skönt och bara vara hemma för en gångs skull.
Min käre karl är på grabbkväll i huddinge vilket betyder att jag sover ensam inatt, och som jag kanske sagt tidigare tycker jag inte om att sova ensam. Har aldrig tyckt speciellt mycket om det plus att jag nu har sovit med någon i över ett års tid, vilket gör det ännu jobbigare. Så därför tänkte jag skriva om alla fördelar med att vara ensam, kanske hjälper mig sova lite bättre, eller iallafall hjälper någon annan som känner sig lite ensam ikväll.

Du kan;

-ha på dig helt osexiga kläder (och underkläder) utan att någon ser
-gå omkring naken på ditt rum utan att tänka på dina "brister" om du nu har några
-fisa, prutta, pilla dig i näsan helt odiskret, vem ska du gömma dig för?
-stå och beundra din kropp i spegeln hur länge som helst
-stå och kolla igenom dina fel och vad du inte tycker om på din kropp utan kommentarer
-klämma finnar utan att oroa dig över att du blir röd i anisktet
-ta upp hela sängen
-slippa bädda iordning sängen innan du går och lägger dig
-kolla på exakt vad du vill på tv eller lyssna på dina skumma favoritlåtar, och sjunga till!
-stå i en evighet och bestämma vad du ska ha på dig utan nån som stressar
-dregla, snarka brutalt

..Nu blev det många saker, nu sover jag nog gott inatt!



- Någon som sover skönt, eller? -

Three sisters, a mother and an a bit older mother

Nu har min mor kommit hem, sitter alla tjejerna här, jag, nea, mamma, mormor och johanna, fast johanna springer mest omkring som vanligt. Men det är mysigt att spendera lite tid med familjen ibland, så sällan man bara sitter vi fya och pratar, mormor kommer som vanligt med sin klokrena kommentarer, - Köpte du en bok på åhléns? hahaha (hon har egen bokhandel, så all handel av böcker i andra butiker är tabu)

Sen ska vi kanske dra och spela biljard, men det var fullpackat just nu på stället vi ska till. Men ska bli skönt och göa något annorlunda nån gång, känns som alla helger utspelar sig detsamma, inte för att det är tråkigt, men som sagt, det är likadant, och visst att du kollar på din älsklingsfilm hundra gånger om, men nån gång känner du för att se en ny film du inte sett förut.

Min syster ska kanske åka som au pauir i höst i ett halvår, vilket beslut! Jag avundas henne för det är modig och en livsupplevelse, ändå är jag så osäker själv på om jag skulle våga åka. Jag är kanske inte tillräckligt mogen för sånna stora beslut än, jag är nöjd med mitt liv som det är just nu och kan låta det vara så ett tag till, ska bara fixa mig ett jobb för att ta hand om den ekonomiska delen.

Nu ska jag bli mer engegerad i samtalsämnet, jag är ju ändå lite av the outsider här, bäst och hålla koll på läget lite, man vet aldrig vad som händer i den här familjen.




- Reinfeldt och mamma, haha -

Spring/summer time

Ha hittat massa kläder på hms hemsida som jag vill ha!
Här är några av plaggen.


-Snygg röd/rosa topp, 149 kr -


- Leopardbrillor, me like, 98 kr -


- Blå topp, 149 kr -


- Kjol, 98 kr -


- Leopard bikini, 129 +98 kr -

And then ..

Så var de Fredag igen , första lektionen var kemi, och halva klassen låg och sov på lektionen. Vad är det som gör vissa lektioner så tråkiga? Man kan ju inte bara skylla på att det är elevernas fel som inte vill lära sig något, nånting måste ju också läraren göra som är fel, för jag har varit med om vissa lektioner när alla elever sitter tysta och lyssnar, och det inte bara för att de kollar på film utan för att läraren gör lektionerna roliga och intressanta. Finns det ingen sån kurs på lärarhögskolan? Eller är det bara så att ingen går den? Jag har haft vissa lärare under mina år i skolan som har varit så tråkiga att man heller sitter och ritar eller lyssnar på musik än lyssnar bara för att det låter så otroligt ointressant allt dom säger. Men sen finns de dom lärarna som vet hur man ska göra för att nå ut till eleverna, som vet hur de ska få eleverna att lysssna, för de vet hur dom kan prata så föreläsningen är spännande och man vill veta vad som händer.

Det är precis som att skriva en bra bok, så vi kanske borde ha författare som lärare?

Un deux trois

Nu sitter jag hemma i mitt eget rum, som min syster har möblerat om, très bien. Jag skulle först vara med och hjälpa till men så ringde hon idag och sa att hon skulle göra det själv som en överraskning och jag älskar ju överraskningar så jag sa inte emot. Det blev mycket bättre nu med en bokhylla så jag har fått undan massa grejer, ser nästan kliniskt ut här inne just nu, me like.

Var hemma hos Sara nyss och såg henne nya hund, den var petit och jätte söt (jag älskar franska ord, dom används för sällan) Sen var vi ute och gick med den nya hunden och Ramses som hon haft innan och eftersom Ramses är stor så fick jag ta hand om  den lilla som bara satte sig ner och bet i kopplet, så det slutade med att jag fick bära honom den mesta delen av rundan.

Imorrn är det helg igen, äntligen! Fast veckorna går så fort att man knappt hinner längta efter helgen (bara lite) innan den är tillbaka igen. Imorrn har jag ingenting planerat, förutom att jag och Lovisa kanske ska se Wildchilds, den verkar lagom flickig tycker jag. Sen får vi se vad kvällen bjuder med. På lördag ska jag iallafall hem till mig barndomskompis Carro som fyller år imorrn, men ska ha tjejmiddag på lördag och hon bjöd dit lilla mig.

Nu ska jag gå och umgås med min syster och sedan äta middag.

Mr Sandman, give me a dream

Har suttit hemma i lägenheten sen tio, börjar känna mig uttråkad. Har suttit och pluggat historia i två timmar, sen kollat på twilight, igen. Ludwig kom hem för 45 minuters sen, men han somnade i soffan för en stund sen.

Ska åka och möta Sara om en halvtimme, dra hem till henne en stund och se hennes nya hundvalp! En dvärgspets är det, och det var ett tag sen vi umgicks hon och jag så det ska bli trevligt.

Sen blir det väl hem och fortsätta göra om på mitt rum om jag orkar, får se hur länge jag är kvar hos Sara.

Har inte så mycket mer och skriva om och Ludwig ligger och sover på mig så har lite svårt att skriva.

Ciao!

So in shame

Vintern är inte direkt toppen av mitt socialliv. Jag går i skolan till 4-5 om dagarna och när jag väl slutat är det mörkt ute, och då reagerar ju kroppen på som att det skulle vara kväll och det är dax att gå hem och lägga sig. Nämen när jag slutar så är jag alltid hungring och trött, så istället för att träffa nån kompis och hitta på något så går jag alltid hem och äter och bra tar det lugnt, som sagt inget social liv. Och idag bokade jag heller inte upp mig för något just för att jag skulle plugga inför mitt nationella imorrn, som jag fortfarande inte gjort ordentligt. Jag satt och gick igenom mina anteckningar, men när man känner att man inte hängt med på kursen från början så tycker jag det tillochmed är svårt och förstå vad jag själv försöker förklara.
I vanliga fall när du lär dig något så skriver du ju upp det så att du själv ska förstå, men mina anteckningar är bara det min lärare förklarat och som jag skrivit upp, fast jag inte förstått vad han menade. Och jag vill inte, eller kan inte misslyckas på det här provet. Att gå ut med ig i ett ämne är inte min plan. Visst att jag inte kommer ha alla mvg, men har aldrig haft ett ig som slutbetyg och vill inte ha det nu heller, även om det är ett så tråkigt ämne som fysik. Och visst det är säkert roligt om du förstår och kan det, men ämnen du inte förstår är inte roliga att plugga på heller, speciellt inte om du nu också verkligen försökt att hänga med vad det handlar om, vad Newton menade in sina lagar, hur du mäter värmekapacitet och vidare, hänger du ens med så långt?

Men nu ska jag gå upp och lägga mig och läsa lite och samla tankarna inför imorrn och hoppas, verkligen hoppas, att det kommer gå bra.


- Min inspiration -


Strange, very strange

Fick ett missat samtal nyss när jag stog i duschen, och eftersom jag inte kände igen de så kolade jag upp de på eniro, för att se att det tillhör någon Birgit Niklasson som bor någonstans vid ropsten? Känner ingen annan vid de namnet än min mormor och inte är det hon iallafall, skumt mycket skumt, aja nu ska jag kolla på Vänner och vänta på att Ludwig ska komma hem med godis!

I can't understand it. I can't even understand the people who can understand it.

Sitter i skolan och har precis haft en härlig 40 minuters företagsekoonomi lektion. Mina favoritlektioner. Dels för att jag har mvg och förstår detmesta, dels för att vi bara är fem elever som läser ämnet och därför har lektioner i ungefär en halvtimme istället för två timmar.

Igår kändes jag och Ludwig som ett gift gammalt par, båda låg i sängen bredvid varandra, och läste varsin bok. Haha det måste varit en syn, tvn funkade nämligen inte och jag har precis börjat på en ny bok som jag låg och läste och då gjorde han likadant.

Städade och rensade lägenheten igår, eller Ludwig gjorde de mesta eftersom jag inte kom dit förrän vid halv 8 tiden, men jag rensade ut mina kläder, vek några av hans tröjor och dammsög. Pierre vart helt chockad när han kom in imorse och det var så städat.


- Jag & Ludwig om 50 år? Haha -

Gone and got sick

Jag hatar att bli sjuk när man verkligen inte har tid, vaknade upp imorse och hade jätteont i halsen så har sovit bort det mesta av dagen, imorrn måste jag gå till skolan vare sig jag är sjuk eller inte, på torsdag har jag nationella prov och sen två prov nästa vecka, samt mitt engelska tal som jag ska hålla på torsdag.

Sitter just nu och väntar på att bli upphämtad av min pojkvän, annars har jag inte något mer av skriva om för tillfället, skriver senare eller imorrn, tror det blir en tidig kväll. Fast ska försöka hålla mig vaken och se på topmodel, jag vet redan vem som vinner men det är ändå roligt att kolla på.  

Imorse tog jag bussen till skolan, fy mig, imorrn ska jag gå.


I don't mind if you don't mind, cause I don't shine if you don't shine

Vilken dag! Känns som jag varit överallt och hållt igång, fast fick ju några timmars vila mitt på dan, men sen var det fullt fart, till skolan, hem till natta, till dansen och hem.Väl hemma har jag städat hela mitt rum (fattas bara dammsugning) och planerat inför att göra om på mitt rum. Vet inte om det är helt sant som Ludwig sa, att det var en "tjejgrej" men det verkar iallafall som de. Men i mitt fall har jag ingenstans och ha alla grejer så det mesta ligger helt enkelt på golvet. Och dessutom har jag en syster som älskar att göra om och är riktigt bra på det, inredningsdesigner nästa?

Blev besviken på dansen idag, har sett fram emot det en vecka för att få reda på att vi har vikare, som dessutom inte var speciellt duktigt heller, det var en udda låt men ovanligt tempo och inte ens hon visste när vi skulle börja dansa. Det minskar presentationsförmågan för mig iallfall, och grannen verkade tycka lika. Nu har man ju ändå betalat mycket pengar för att gå på en proffesionell dansskola och får en vikare som inte ens kan takten.

På hemvägen satt jag och grannen och lyssnade på massa The Killers låtar och soundtracket av twilight, älskar Muse - Supermassive Black Hole, Blue Foundation - Eyes On Fire & The Black Ghosts - Full Moon.

Mer intressant än så kan jag inte skriva just nu, så nu ska jag lägga mig och kolla på Twilight.


- Jag och mamma i egypten, vill utomlands igen -

Nick Pitera - A Whole new world


- Så grym -

I have not lost my mind - it's backed up on disk somewhere.

Sitter hemma hos Ludwig och har två timmar kvar på min håltimme, sitter och kollar ltie på rose red för att få insiration till mitt engelska tal som jag förmodligen kommer få hålla imorrn, hoppas inte.

Har hittat min nya idol, han heter Nick Pitera och är grym på att sjunga, första gången jag såg hans video på youtube sa jag bara " Jag tror jag är kär", okej inte i honom men i hans röst. Om jag gifter mig någon dag så vill jag att han ska sjunga på mitt bröllop, fick ju värsta gåshuden! Ifall ni vill se honom (eller främst höra) gå in på you tube och sök på Nick pitera och klippet som heter, Me singing a whole new world by nick pitera. Han är grym!

Idag är det dans igen och kom på förra gången att jag har tappat bort min sportbehå, har inte set den på snart ett år så måste köpa en ny, hittade en knallgul på intersport för 199 kr som jag ska köpa. Det blir snyggt med ett vanligt linne över så man ser det gula under. Man måste ju få sticka ut lite även när man tränar. Sen hittade jag en par gråa kort-mjukisbyxor för samma pris.

Gick till skolan idag och sen gick jag hem, det tog ju bara cirka tjugo minuter men kändes så mycket bättre än att åka buss!


- Okej kommer kasnke inte få lika snygg kropp som nån
 av dom här brudarna men man kan ju iallafall försöka -


I've stopped drinking, but only while I'm asleep.

Första gången jag sitter framför en dator och har tid att skriva sedan.. i torsdag.
Igår var de fullt upp hela dan fast ändå inte, men massa åkandes vart de, till stan först sen älvsjö sen huddinge och sen tillbaka till älvsjö och sen hem till Skåne.

Var i övrigt en ganska lugnt kväll, låg och kollade på film hemma ochSkåne hela natten typ så man är väl lite trött i kroppen om man säger så. Kom hem vid två idag och ducha käka och gjorde mig fräsch, att sova i smink och linser är aldrig en hit! Speciellt inte när man vaknar upp av att linsen nästan torkat fast under ögonlocket, det är ju alltid en klassiker!

Måste säga grattis till sara, hon fyller inte 18 förrän om två veckor cirka men idag fick hon en liten dvärgspets hon velat ha jättelänge, ska få se den lite senare. Men nu måste jag gå innan Ludwig ser mig sittandes här. Skriver mer senare eller imorrn. 

Au Revoir

Money, money, money

Är inne och spanar på nelly.com, jag säger bara jag vill vara rik! Hitta ett par grymt snygga chinos, är helt såld på det just nu, har ett par gråa från gina tricot hemma men är sugen på lite mer färger, jag älskar och vara färgglad, ensidig klädsel känns så tråkigt.
Började också kolla på bikinis, hittade en grymt snygg baddräkt också, jag vill ha en cool baddräkt! Och i sommar ska det bli bra väder och jag ska bada hela tiden och bli jätte brun! Ska börja gå till skolan på morgonen numera också, behöver lite extra motion så man blir fit, ska börja på måndag!



-Så grymt snygga, någon som vet var man kan köpa färgglada chinos? -




- Gillar utan axelband -




- Vitt får dig att se brunare ut -




 - Så snygg! Med den här hade sommaren varit komplett! -


And for some reason I come to wonder..

Såhär på kvällen är den tid där jag tänker mest, okej det där kanske lät dumt för tänker gör man ju hela tiden, men jag menar på en djupare nivå, analyserar och spekulerar kring saker och frågor.

Satt och pratade häromdagen om hur jag alltid ska lägga mig i saker och ting som jag kanske egentligen inte har och göra med, fast jag vet att jag inte borde.
Det är nog så att jag alltid vill veta vad som händer, alltid vara med, jag vill inte missa den roliga, så har jag alltid varit. Kommer ihåg från tiden då mina föräldrar fortfarande var tillsammans och vi bodde i ett trevånings radhus i kälvesta. Jag hade alltid svårt att somna och gck alltd ner dom två våningarna ner till tv-rummet där dom var och då drog dom ut bäddsoffan så fick jag ligga bakom mammas rygg när dom kollade på tv. Och jag kommer också ihåg att jag alltid kikade över mammas rygg för att få reda på vad dom kollade på.
Jag har alltid haft svårt för att somna och har ofta känt mig otrygg, men där bakom mammas rygg lyckades jag alltid somna. Det är väl något man borde växa ifrån, men jag har även nu oftast svårt att somna om kvällarna, detta är ju lite synd för att på helgerna är det tvärtom, då man vill vara vaken blir jag trött istället, ändå går jag aldrig hem och lägger mig förrän jag är säker på att kvällen dött ut, för man vet ju aldrig vad man kan missa.

Jag är nog fortfarande den där lilla 4-åringen inuti som aldrig vill sova och alltid vill vara med på allt och veta vad som händer. Det är något jag helt enkelt inte växt ifrån än.

A word to the wise ain't necessary, it's the stupid ones who need the advice.

Slutade precis engelskan, och jag slapp hålla mitt tal! Skönt! Hon lottade om vilka som skulle snacka och jag fick ont i magen varje gång, fattar inte varför jag blir så nervös inför att snacka inför klassen, jag är ju i vanliga fall den som pratar och låter mest, men så fort den kommer till tal när alla sitter tysta och lyssnar på just mig får jag typ handsvett.. illa är det iallafall.

Snart har jag historia med power point kungen, varje historia lektion är det power point redovsningar som vi sitter och skriver av. Fast det är ändå ganska skönt och bara sitta och lyssna och skriva.

Just nu har jag lite svårt för att skriva, sitter i datasalen och vissa verkar jääteintresserad av att läsa vad man skriver. Så skriver mer senare istället, klarar inte av att skriva när folk står och kollar på ryggen på en.



- The theme was horror -

Woke up with a headache and noticed my sheets were gone

Vaknade idag hur lugnt och fridfullt som helst, tills kah kollade på klockan, tjugo över 8! PAnik, jag börjar ju halv nio så det va ju ingen chns att jag skulle hinna i tid till mitt kemilabb. Så när jag insåg det la jag mig i sänen en stund till och kollade på tv, det hetaste ämnet just nu är ju bloggkriget mellan blondinbella och Katrin Zytomierska och Katrin var med i the voice idag och pratade om det. Blondinbella hade tydligen backat ur en debatt och med tanke på vilken stake Katrin verkar ha så förstår jag henne, jag skulle heller inte vilja gå i debatt mot henne, hon verkar riktigt brutal.

Men nu måste jag kila till skolan så jag inte missar andra lektionen också!

Are we humans, or are we dancers?

Plugga, plugga, plugga!

..Är precis vad jag borde göra just nu, mitt minst-3-minuters engelska tal ska vara klart imorrn och jag är inte klar! Jag har påbörjat men måste kunna snacka utan pappret också.

Vi gjorde en mänkslig pyramid idga på gympan, blev inge trampets, men jag fick inte ens vara med i pyramiden för jag skulle vara med andra gången och vara högst upp men då vi kom aldrig så långt, vi är alltid två klasser som har idrott samtidigt och den andra klassen försökte också på sig en men vet itne om dom lyckades eller inte, såg bara att dom ramlade ihop några gånger som vi gjorde.
Nog för att att jag tål det mesta men dom ille att jag skulle stå upp på Carls axlar, och han är ju typ 1,92 lång så jag kom knappt upp innan jag skrek på dom att ta ner mig, jag fick bara bilden i huvudet av mig själv som ramlar huvudstupa ner i golvet, aj?

Efter gympan drog jag iaf hem till S oh färgade hennes hår, sen gjorde S, Jag & N vårrullar och käkade och spelade kort.
Men nu är jag tillbaka i lägenheten och ska kolla klart på topmodel och sen plugga hela natten, eller tills de blir klart.



- Den första pyramiden, bara pojkar då -




- Vad som skulle bli den andra men som inte kom mycket längre,
jag & AA-Mickis står bakom och funderar på vad fan som händer -

Life is like sex, it's not always good, but it's worth a try

Flash animering, jippi, synd att jag är sån perfektionist som inte nöjer mig med fula streckgubbar som ser helt muppiga ut, jag vill ha fina prinssessor som blir räddade av prinsar i fina rörelser. Men så duktig på datorer är jag inte än.
Har så svårt att rita saker på datorn eftersom (inherit by me old dad) jag är helt skakig om händerna när det gäller petiga små saker. Som tillexempel att få en tråd igenom en nål, typ omöjligt!

Idag har jag gympa och vi har trampets! Om två veckor är det uppvisning av nått gymnastiskt vi lärt oss, tror de blir trampets eller något liknande, jag är inte den duktigaste gymnasten, men kanske kan göra kullerbyttor? Haha det hade sett ut det!

Fick ett erbjudande i måndags av en tjej i min klass som frågade om jag ville gå modell åt hennes kompis! Låter ju grymt kul. Hon sa att hon behövde en kort och smal tjej så då hade hon i min klass tänkt på mig! Ganska roligt eftersom jag knappt umgås med henne. Den 15 Mars ska det vara så jag har ju lite tid att tänka, skulle ju vara jätte roligt men jag har ju ingen aning om hur man går modell! Och hur kort menade hon tro, för jag är ju bara ynka 161 cm och modeller brukar ju vara minst 173 cm.

Vi får allt se hur det går ..


- Man är ju ingen Heidi direkt -

Fourty aa, fifty aa

Har stooora planer igång! Men kan tyvärr inte berätta dom för att kan ju komma ut, men någon nära fyller år snart och här ska planeras grejer, har ju som sagt många som fyller år nu i februari så kan skriva de utan att denna person vet att de e den.
Hoppas jag bara hinner fixa allting i tid, de e inte långt kvar till februari och detta får inte misslyckas.

Hade jättekul på min dans igår, vår lärare heter Joao och snackar bara engelska men han var tvärskön, yes no maybe?
Tur att man inte har problem med engelskan iaf, då hade de kanske inte gått lika bra. Men engelska har jag aldrig haft svårt med, kanske för att jag är 1/4 brittisk. Har aldrig haft prolem med att prata med en person som inte kan svenska, som när min morfars bror Bob var här i november och hälsade på. Det slutade med att jag pratade engelska med dom som prata svenska för jag var van vid Bob.

Men för att återgå till dansen, kände direkt att jag inte dansat på en termin, de där sköna gunget som man har i kroppen bara flyter på i vanliga fall men igår kände jag mig lite stel i kroppen. Kommer ihåg när Grannen började dansa med mig, då kände jag  att jag var med van vid att dansa än var hon var, men nu känns de precis tvärtom, hon hänger med i rörelserna och jag kan dansstegen, dom sitter i huvudet, men jag får inte ut dom lika smidigt som förut.

Det får bli mer träning i vår, som Grannen sa, måste bli fit inför sommaren, och innan vi ska ha livräddning i idrotten!


- M & S -










I phoned my dad to tell him I had stopped smoking. He called me a quitter.

usch vad trött jag är, somnade halv fyra imorse, så jag orkade inte gå på första lektionen, fick mig iallafall 6 timmars sömn. Har precis haft fysik, har nationella nästa torsdag och kan ingenting! Blir helt galen, kan inte heller lösa i boken direkt för det är bara text och står inte alla formler man ska kunna, tycker det borde finnas en bättre bok.
Ska få ha med oss en formel bok som inte heller är bra, min är helt full klottrad av formler jag skrivit dit själv.

Idag är det iallfall dans och trots att jag är hur trött som helst i kroppen är jag ändå taggad till topp. Ska dansa hiphop och det har jag aldrig gjort förut så det ska bli riktigt spännande. 


- Nu gäller det plugg på hög nivå -

Dancing in the dancehall

Imorrn börjar min dans, ja ja ja!
Det ändå jag ser fram emot denna vecka, annars vill jag bara att det ska vara fredag kväll, slutar mellan fyra och halv fem hela veckan, suck! Bara för att förra veckan var så nice ska den här vara skit.

Sprids så jävla mycke rykten häromkring, alla har gjort något och ingen har sagt det, fattar inte hur vi orkar.

Nu ska jag krypa upp i soffan och kolla på Trollkarlens hemligheter med Ludwig, sen imorrn ska jag och Grannen dansa loss!


- Ha en bra vecka -

All those who believe in telekinesis, raise my hand.

Det finns en bra anledning till varför söndag är vilodagen, iallafall för mig. Ligger fortfarande i sängen, har kollat på twilight med min syster och tagit en dusch, nu funderar jag på vad jag ska göra näst, orkar inte gå upp ur sängen för tillfället. Jag älskar min säng!

Gårdagen var trevligt, vi hade några kompisar över  och sen drog vi vidare till Skåne (personen inte landskapet) och satt där, sen drog några och några kom, slutade med att jag gick hem vid halv fyra tiden, den här helgen har jag vekligen vänt på dygnet, kommer inte bli roligt ikväll säger jag bara.

Allt som allt kan jag säga att den här helgen varit rolig, men samtidigt lite förvirrande, fråga mig inte varför för det går inte att förklara.  

Twisted Sisters

Är hemma med min syster yster, vi har spelat singstar ABBA, fast avböts mest av telefon samtal. Ska kanske komma hit lite kompisar snart men vet inte riktigt hur det blir med det för klockan börjar ticka på och snart kommer våra päron hem så vi får se, skönt och bara umgås med nea, de va ett tag sen. Vi är också barnvakt åt vår lillasyster som börjar bli en mästare på mamma mia! Nu ska jag gå och kolla till henne. Ciao!


Min systers blogg,

neas.blogg.se


The girls come easy and the drugs come cheap

Sitter hemma hos S och förbereder för kvällen, S & N är nere i centrum för inskaffning av alkohol och resten av maten, har precis stått och hackat lök så har lite ont i ögonen, brukar inte vara så lättpåverad av lök men dom här var riktigt starka!

Sitter och lyssnar på partymusik för att komma lite, sen ska jag fixa håret och göra mig iordning så det iallafall är klart, sen när dom andra kommer hem blir det mer matlagning och sen komemr resten av brudarna vid 6, vilket är om en timme bara! Måste nog gå och fixa mig nu, det är mycket som ska göras!

Tills vidare..

- S, M & T -

It doesn't matter if you win or lose, it's what you do with your dancin' shoes.

Sitter på prgrammeringen och försöker haja vad man ska göra, inte för att jag tycker lekitonen är supertråkig, men vi sitter och skriver massa koder för att få fram .. en svart ruta med lite siffror och bokstäver, inte så speciellt kul. 
Kommer de fram nu kul i slutändå så skulle det vara mycket roligare att sitta och skriva alla jäkla koder, men men, man kan ju hoppas att det kommer senare i kursen, eller kanske i B-kursen, läser A nu. 

Har just nu första lektionen för terminen och vår lärare berättade att vi har prov nästa vecka på 3 kapitel! Blir galen på allt plugg, förutom det här så har jag engelska tal nästa vecka, nationellt prov i fysik om två veckor, ett arbete i svenska som skulle varit klart den här veckan, men vi har inte haft några lektioner i svenska än, och en labbrapport i kemi som skulle varit klar igår. Kemi är definitivt det mest sugande ämnet just nu, klarar inte av vår lärare, han har den mest irreterande röst (låter typ som han är täppt i näsan och drar ut på alla ord för länge, vi haaaaahr käämmiii iidaaaaahhg )  mcdonlads ögonbryn och stora lökringar under armarna, usch!  

Nu ska jag försöka jobba, ciao !

Only time

Nu ere snart sängdax, eller Ludwig ligger iallafall och ska sova, jag ska lägga in lite låtar på hans nya mp3.
Låg och tänkte på tiderna i början av vårt förhållande, första gången man kysstes tillexempel, eller när jag var på väg hem till honom nån gång , jag får nästa fjärilar i magen bara av och tänka på de. På hur nytt och spännande de var. Då man va sådär nykär och allt bara var underbart, men de lustiga är att jag känner att vi har det mycket bättre tillsammans idag än vad vi hade i början, vi har liksom vuxit i förhållandet båda två. Och visst att vi bråkar ibland, men mest är det nog småtjafs som man kommer över av bara ett leende. Det är nog det som gör det så speciellt, jag vet ingen annan person som kan göra mig glad igen bara av att le. Men det är nog de som kan göra det hela så svårt ibland, när man är ifrån varandra och är ledsen eller om man har bråkat, så känns det alltid att allt som behövs är att bara se honom, men då går det ju inte. Förhållanden kan vara komplicerade, men jag tror också att dom ska vara just de, för hade dom varit för enkla, vad hade man då haft för något att kämpa för? och vad är då poängen med ett förhållande?

Man måste kämpa för det man vill ha, och sedan kämpa för att ha det kvar, jag tror att de är det som är den själva leken, eller meningen, med livet.

Isn't he lovely?

Gick hem från skolan idag, hade mensvärk, inte kul!

Men för att prata om något roligare fick jag en ny kusin igår! Förmodligen den sista på länge men han är jätte söt! Vet inte vad han ska heta än men lägger upp en bild iallafall.

Orkar inte skriva mer just nu, kanske skriver mer sen. Ciao!




- Sötnos! -

Was I chewing gum before?

Var och såg Yes Man idag med Ludwig, har redan sett den på bio förut men han ville se den och jag ville se den igen.
Garvade inte lika hårt som första gången då jag var med tre tjejkompisar, men fick mig några goda skratt ändå. Det finns ingen bättre komiker än Jim Carrey! Ett av mina favorit citat från filmen är ändå:
Allison: Are you stalking me?
Carl Allen: No, i would never do that.
Carl Allen: Oh by the way, the new furniture looks great from the yard.
Haha så klockrent!

Iallafall, sitter och ser fram emot fredag, de blir tjejkväll med några brudar och sara och jag ska bjuda på middag. Sen bli de singstar, buzz och guitarr hero, vem vet kanske dansmatta också? Får se hur mycket vi hinner med!
Det kan vara skönt faktist att bara vara med tjejerna ibland. Känns som jag alltid är med killar, inte för att jag klagar(!) det är kul att vara enda tjej också för då får man ju mer uppmärksamhet, som jag alltid är i behov av (fråga min släkt) men jag är väldigt ombytlig av mig. Och vem vet hur kvällen slutar?

Imorrn börjar jag 12.40, skönt! Önskar att alla veckor var som den här, har inte haft mer än 3 lektioner om dagen, istället för 5 som jag brukar. Vissa veckor känns verkligen outlidliga medans andra är hur sköna som helst. Men just nu i detta mörka väder längtar jag bara till dom varma solstrålar som skriker ...

SOMMAR!


- Sommar'n i skåne -06 , aaah! -

Suck

Jag hatar att inte klara av saker, jag blir så irriterad när jag inte förstår, minsta lilla grej och jag börjar nästan skrika. Eller iaf sucka högt och tydligt så alla hör. Tror dom flesta i min klass vet om det vid det här laget, "åh nej nu är det maria igen" haha nej men allvarligt så blir jag iallafall grymt irriterrad av saker jag inte klarar av. Så antingen sitter jag sur till läraren kommer och hjälper mig, eller så gör jag nånting annat så länge. Och just nu verkar det vara många som behöver hjälp, så jag gör nånting annat så länge.

Sitter och försöker planera inför februari, eftersom det är många presenter som ska köpas. Mamma fyller 40,(40-årsfest!) tre kompisar fyller 18 och min syster fyller år. Men som tur är så vet min syster om att hon inte får något dyrt för det har jag inte råd med. Sen i juni så fyller min Ludwig 20, och det är ju också ett vikitgt nummer så har börjat planera lite smått, måste nog spara pengar så jag har råd. Frågan är just nu, vad ska man ge till mamma? Vad ger man till min mamma? Och när hon fyller 40 dessutom. Men jag har en svag aning vad jag vill ge, frågan är om jag har råd..
Ne nu ska jag försöka studera lite, skriver senare ..


- 15 månader idag älskling -

Väder, väder, väder

FY för detta väder, sommar kom, kom!
Sitter kvar i skolan och väntar på nästa lektion som börja tre, och jag blir alltför deprimerad av att kolla ut genom fönstret, de är inte ruskigt kallt ute, himlen är grå och mulen och det ger alltid en lite trist stämning. Vädret ska alltid på något sätt påverka mitt humör, när det är tråkigt och deprimerande väder ute, då känner jag mig tråkig och deprimerad, 
okej kanske inte deprimerad direkt, har ingenting att vara det över förutom vädret. Men nedstämd kanske är ett bättre ord.

Men just nu vill jag bara hem till en varm säng, en kopp te och en bra film.
Har jag precis kommit på hur jag ska spendera kvällen?
Klockan 8 är iaf tvn min för då är de antm, jag vet det är lite töntigt men alltför roligt för att undvika!

Speech

Sitter och ska skriva ett engelska tal om Stephen King, inte min starka sida med tal, lite konstigt att jag är så osäker på just tal när jag i vanliga  fall är hur bra som helst på att prata, men de e nånting med att tala inför klassen som gör mig osäker, och nu är det dessutom på engelska också. Och jag hittar ingen bra information om Stephen King, vad fan ska jag prata om liksom?
Efter den här lektionen har jag två och en halv timmes rast, vilket inte är ovanligt längre. Men istället för att åka hem och äta och ta de lugnt ska jag sitta kvar i skolan och plugga ännu mer för imorrn börjar matten och då ska jag och Mikaela prata om Arkimedes inför klassen, och vi har inte börjat skriva något om honom än.
Det är så mycket enklare att blogga då, för då skriver jag ju bara mina egna tankar, det som redan sitter i mitt huvud, skillnad är ju att sitta och skriva om nånting eller någon du inte vet nånting om.

Nej nu ska jag försöka börja skriva det andra.

Sjukt

Kollade på miami ink där det kom in en man som förlorat sin dotter, det här var hans historia.

En sexförbrytare i Usa med 23 anmälningar fick endast villkorlig dom, han släpptes alltså lös. Han bor tvärs över gatan och med fönster mot ett rum där det bor en nioårig flicka, Jesse. Han gör inbrott mitt i natten och kidnappar henne. Han våldtar henne flera gånger och den tredje dagen sätter han en plastpåse över hennes huvud och begraver henne levande.

Hennes pappa jobbar nu med Jesse-Law, som handlar om att alla som utför sexförbrytande mot barn under tolv år ska få 25 år - livstid utan att få komma ut tidigare, han har än så länge lyckats med 36 stater. Målet är 50.

Ska sånt här få hända? Kan människor verkligen vara så sjuka att de gör sånt? Och vad är det egentligen som händer i dagens samhälle?


- Jesse-Law borde införas i alla länder överallt, inget sådant här ska få hända -

Falskhet

Det är så lustigt hur vi människor beter oss, när vi är ensamma med en person är vi helt annorlunda än vad vi är när vi är med folk, är vi med andra människor måste vi visa upp våran "coola" image för alla. Som killar tillexempel, dom kan vara hur gosiga som helst privat men bland folk är det en helt annan sak, då är dom tuffa och colla och helt okänsliga. Och alla människor fungerar ju så, precis som att vi blir annorlunda med alkohol i kroppen, vi blir en annan människa och själv tycker jag då inte jag är speciellt annorlunda, kanske bara pratar mer, men det e ju vad jag sjäv uppfattar. Vad jag uppfattar av andra människor blir dom helt annorlunda, och på ett sätt "falska". Iallafall när du vet hur dom är annars. Det kan vara så svårt att veta hur man ska bete sig då tycker jag, vissa människor sm är tysta och lugna i vanliga fall kan bl  helt prataglada och högljudda eller precis tvärtom, och om du själv då tillexempel inte är full, så är det ju bara jobbigt att vara med personer som är det.

Skriv gärna en kommentar om vad du tycker om de.

Uss..

Idag är jag hemma, eller hemma hos min Ludwig. Kvällen igår gick inte riktigt som jag tänkt mig, när vi kom fram började Ludwig må dåligt och spydde så han gick och la sig, tre av tjejerna jag tagit med mig skulle dra på en fest men hann aldrig dit utan blev stoppade av farbror blå och fick hälla ut alla sina öl, stackarna hade 23 st, dom hade bara druckit en!

Det värsta vara att jag fick höra att polisen stog och skrattade när de hällde ut ölen! Hur fan kan dom göra så? Tycker dem de var roligt att de tre små flickorna blev tagna eller? Enda andledningen jag kan komma på är att samma sak hände dem när de var unga och nu får dom sin hämnd. Men ändå, att vara polis handlar väl om at göra rätt för lagen, inte stå och skratta åt dem som gjort fel? Jag tycker bara de är så dålig stil, dom kunde bara hällt ut ölen och så var de med de, men att stå och skratta medans känns bara så fel. Fattar att tjejerna blev arga över de. Så gör man bara inte, eller har jag fel?

Vi drog iallafall hem i taxi igår kväll, somnade halv fem imorse efter Ludwigs mage lugnat ner sig. Det var så hemskt att se han ha ont, jag är en väldigt empatsik människa, skulle nån i min närhet, min syster, mamma osv börja gråta så är det såklart jag också skulle göra det.

Nu ska jag upp och ta hand om min sjukling.

Shopping!

Har varit i stan idag och shoppat lite, inte så värst mycket grejer med de har ju gått åt iaf över tusenlappen.
Åkte in med AA Mickis och grannen som skulle möta upp sina tjejkompisar, sen gick vi till donken och käka och mötte Ludowish.
Var inne på åhlens och köpte ny plattång från BaByliss som man kan använda i både vått och torrt hår, sen köpte jag två olika torrsschampo (måste ju testa vilket som är bäst) men jag har en svag aning om att det kommer vara det från toni&guy.
Sen gick vi till Urban Outfitters som jag fastnat för och det var rea där, fast som vanligt hittar jag aldrig saker som e på rea, ska alltid hitta de dyra istället, men det blev iallafall ett par as coola leggins som ser ut som slitna jeans, sen hittade jag faktist en cool tröja på rean, skills! Ikväll blir e nog hem till en kompis som fyller år och fira, jag har fått i uppgift att ta med lite brudar så vi får se vilka de blir. Vilket fall som helst ska jag ha roligt!


- Jag älskar att ha pengar, men nu är jag fattig igen! -

Varför?

Nu sitter jag på digitalt skapande och har precis gjort en animerad reklam, det fick mig att börja undra vilka det egentligen är som sitter och kommer på reklamerna man ser på tv, visst är ica reklamerna ganska roliga, men dom har blivit så uttjatade, eller rättare sagt, dom va roliga i början men nu känns det som om dom inte kan komma på med något mer roligt så dom gör bara halvdana grejer.
Som den här "merci" reklamen, åh va gullig att ge choklad för o säga tack, men själva reklamen känns så fejk, falska leenden och alla är så lyckliga osåvidare. I verkligenheten hade dom sagt typ, "usch ljuschoklad vad äcklig! jag äter bara mörk!" eller nått sånt.
Men, Den Absolut Sämsta reklamen någonsin! Måste vara den gamla Cheerios reklamen! Har ni sett den så fattar ni direkt, en liten flicka typ som ska åka på läger så sitter hennes lillebror i en stol och pratar, men det värsta är ju att den är ju dubbad också! Så man ser lillebror typ gurgla och hör " Loooottaaaa gååååttt?" vilket på mamman svara " jaaa Lotta gåått" med ett fejk leende.
Sen ser man lilla flickan i en säng nånstans och öppnar sin ryggsäck där det ligger ett paket Cheerios, och så kommer den där slutrepliken, " MEN MAMMA!" ett till fejk leende, och SLUT!
Helt värdelös reklam!
Någon som har andra förslag på dåliga reklamen skriv en kommentar.


Dikten jag fick av Sara

Best Friend

The seed of
friendship
grows with time
And tender
loving care,
The warmth of
trust and honesty,
The willingness
to share.
And as a seed
becomes a bloom
That spreads its
beauty far;
The best
of friendship are
bound by love,
No matter
where they are

Jahaja

Lustig grej bara,
På väg hem från bussen ringer min syster och säger att det har en en grej vilket på jag blir skitorolig, och sedan säger hon att min lillasyster (johanna, 5 år) vill prata med mig. 
Okej visst tänker jag, vad har hänt nu då?
- Maria, jag råka ta sönder din hårgrej, förlåt det var mitt fel.
Haha ni skulle hört hennes röst hon var helt skräckslagen! Nea berättade sen att hon hade sagt typ - Säg inte att de var jag säg att de var mamma! varpå Nea hade sagt, - nej Johanna man måste säga sanningen, och eftersom min lillasyster tydligen är rädd för mig sa hon:
- Men Maria kommer bli arg och slå mig, för hon e busunge!
Hahaha snarare är det hon som är busungen här, visst att min platttång var lite skev men då skulle ju hon tydligen "fixa" den och råkade istället paja den totalt. Så det blir väl in till stan imorrn och leta ny, syns bara för den jag har kostade typ 135 kr på rean och var superbra, men mamma ska stå för kostnaden för en ny, jag har ju då inte så bra ekonomi just nu.
Lägger upp en bild på mig och busungen iallafall, för ibland är hon allt söt :)


-Ute på shoppingdag-


 


Vad nu?!

Det finns så mycket hopplösa lärare! Nej nu får jag inte vara ledig på måndag bara för min klass är helt efter i fysiken så vi ska plugga det i två månader extra, och lektionen hamnar såklart på måndag mellan tolv och ett! Helt värdelöst!
Och imorse fick jag nästan damp på min kemi lärare (psykopat-ungen) som bara smyger sig upp bakom en och smackar med munnen hela tiden, usch! Hade nästan lust att skrika på han att jag inte behövde hjälp så han skulle slippa stå där och glo över min rygg.
Skolan är hopplös just nu, den tryckte helt ner mitt annars så glada humör idag, nu vill jag bara hem till min säng och sätta på en bra film och måla naglarna eller nått avslappnande.


Skolan

Sitter på sunkig två-och-en-halvtimmes-rast i skolan med AA-Mickis, varför alla dessa håltimmar? Jo kanske för att alla lärare har tagit semster, ska lärare vara borta eller sjuka ska de ju vara dom lärarna man har antingen första eller sista lektionen för dagen, det är mer nice så, kan man få sova ut lite eller sluta tidigare istället för att sitta här och försöka plugga på någon tråkig kemi "labbrapport" (Jag hatar kemin!, kan bero på vår creepy lärare som ser ut som en psykopatisk unge). Men imorrn slutar vi iaf tio över elva, har halv studiedag efter hösttermine "officiellt" slutar här. Sen är min underbara lärare borta till onsdag så jag är ledig måndag och får ännu mer sovmorgon på tisdag, sweet!
Vi ska ha uppvisning om några veckor på gympan, håller på med motorik och redskap så jag och mickis tänkte köra trampets klädda i body och tights, hett!
Nu ska vi kila och frossa varmkorv och potatismos!


Onsdag 7/1-09

Idag har jag varit modell åt distanz, Linnéas skoltidning, www.distanz.net, mitt andra modelljobb idag, det är alltid lika kul att plåtas för syrran. Vi har samma humor och tänker likadan, förmodligen därför det blir så bra resultat. Kändes konstigt att se bilderna på mig själv med tandställning men tycker ändå det borde finnas fler modeller med tandställning, då hade inte alla andra varit oroliga att det ska vara fult. Såklart jag själv inte tycker jag är snyggast i världen, men jag har vant mig och dessutom är det så många som har tandställning att man knappt tänker på det, Det enda jag stör mig på att det kan göra förjävla ont ibland. Men som dom säger, vill man va fin får man lida pin!

Lägger iaf upp slutresultatet av fotograferingen, ifall ni inte orkar vänta på att den kommer upp på hemsidan.
Gå förresten in på distanz och kolla in min första fotografering som ligger för startsidan!


-Ämnet är ett plagg med fyra olika stilar-

Tisdag 6/1-09

Home sweet home!
Efter 3 dagar i skidbacken med allt mellan -8 till -24 grader är det skönt och vara hemma tillslut. Har åkt skidor varje dag och tillochmed hoppat lite *skills*.
Det har varit jävligt kul vill jag säga, trots kylan de första två dagarna. Tror jag aldrig gått omkring med så snorig näsa så många dagar i rad, men det var härlig att komma ut i backen igen.
Hemresan måste varit värst, vi skulle stanna vid donken i gävle, men det visades sig att den inte låg längst vägen så vi fick åka två timmar till mot arlanda och där var det fullsatt så det slutade med att vi åkte till sköndal, snacka om att jag var hungrig när vi kom fram.
Men nu ska jag lägga mig och mysa med Ludwig. Hoppas alla andra haft ett bra avslut på lovet för det har iaf jag haft!


- Jag och älskling på nyår -

Lördag 3/1-09

Har varit urkass på att skriva den här veckan, men har inte suttit något framför datorn.
Ska börja med att berätta om nyår. Det började med att jag Sara och Joline åkte till farsta och käkade vår egen nyårs middag på kinan, var fortfarande öm i munnen så får mig blev de soppa, men den var väldigt god.
Sedan åkte vi till Sköndal hem till en kille som heter David och satt där och drack, lyssnade på musik och hade trevligt.
Vid halv elva åkte vi till skogås igen, jag och Ludwig gick förbi hem till honom och önskade familjen gott nytt år och hämtade hans cigarr som jag köpt och sen gick vi hem till Dani och fira tolvslaget.
Under vägen från Ludwig till Dani hände något med min röst så jag blev skithes och kunde knappt prata resten av kvällen, eller rättare sagt, jag kunde prata men jag lät som en tolvårig pojke som kommit in i målbrottet!
Men annars var de en väldigt rolig kväll, efter vi varit hos Dani drog vi hem till Skåne och varvade ner och åt lite. Och de var en sammanfattning av mitt nyår!

Just nu är jag iallafall hemma hos Ludwig mamma i huddinge och hälsar på, jag fick en rosa polotröja i julklapp vilket var nice för jag är helt inne på polo just nu.
Imorrn ska vi åka till bjursås och åka skidor, vilket vi bestämde för typ 3 timmar sen! Men de ska bli kul, de var över 2 år sen jag åkte skidor senast så jag längtar ut till backen. Ska bli skönt och åka bort ett tag, även om de bara är till tisdag.

Nu ska jag lägga mig ner i soffan bredvid Ludwig och kolla på tv.
Vi hörs på Tisdag!


- Sara, Jag och Joline -

01-01-2009

Så var det ett nytt år, sitter hemma hos en kompis och slappar, men datorn är skit trög så jag skriver mer lite senare.
Kan iaf säga att mitt nyårslöfte är att ha skaffat körkort innan nästa nyår!

Har lyckats lägga upp några bilder på facebook ändå, så spana där så länge!

http://www.facebook.com/album.php?aid=52643&l=507ae&id=591811305 


- Bia och jag, uppklädda och snygga-

Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0