New ones

Mina nya klänningar jag köpte idag, Love them!




Perfect, haha

Sitter och kollar på finalen av Den rätte för Rosing. Kommentarerna från dom jag har pratat om programmet med är detsamma. "Det är så dålig! Och därför så kul att titta på" så det är gemensamma åsikter. Men allvarligt så tycker jag att programmet är väldigt lulligt, har du missat ett program så fattas man ingenting av nästa. Och de lustiga är ju att de inte verkar som om någon av killarna som varit med verkar vilja ha Linda, utan bara är med för tv-tid. Som den ena killen som beställde champagne åt henne som present, och satte upp räkningen på hennes nota! What's up with that? Haha, väldigt lustigt. Är de bara jag som nästan är orolig för att de faktist kommer komma en tvåa? Okej för Tila Tequila men Linda Rosing? Nej!

A good sight at the important.

Har precis varit i farsta och köpte två snygga klänningar på Gina Tricot (visar dom senare). Nästan hälften av min månadsinkomst drog iväg, och jobb går ju nästan inte och fixa i dagens samhälle eftersom det knappt finns några jobb på arbetsmarknaden. Kanske poliktikerna borde lägga det som en första prioritet? Hur ska vi klara oss utan jobb? Kanske inte så kontigt att skatterna för dom som väl har jobb är så höga eftersom det finns så många som inte har något jobb och tvingas leva på a-kassa. Men sedan finns de ju tyvärr också dom som är nöjda med att slippa jobba och leva med låg inkomst.
Ingenting jag någonsin skulle nöja med mig.

Men just därför är det nog en ganska bra idé att jag ska plugga vidare. Om det ändå inte finns några jobb nu så kan jag lika gärna plugga och sedan hoppa in i arbetslivet med en bättre utbildning och större chans till jobb. Att bli rik är väl en eftersträvan för många. Jag vet inte om jag någonsin kommer bli rik, men jag tänker iallafall aldrig sätta några barn på jorden om jag inte vet att jag kan ge dom allt dom behöver. Och ge mig själv det jag behöver förstås, och kanske lite till.

Nu gäller det bara att hålla upp betygen, om inte göra dom ännu bättre.

If you can count your money, you don't have a billion dollars.

Härligt väder idag! Tyvärr hjälper det inte till så mycket på dagens 3 ½ timmes rast, fast nu är det bara 40 minuter kvar. Har suttit och försökt plugga men det är svårt när det sitter massa ettor bredvid och lyssnar på dålig musik och skriker till varandra,  Usch usch usch. Skriver mer senare


(Dagens citat: J. Paul Getty)

Don't forget, to check the latest new, at my page

Jag älskar henne! Nour El-Refai! Klockren feminist och manhatare, haha, inte för jag är något av de själv, överlever inte utan män. Men hon är klockren! Förra veckan i ballar av stål blottade hon inte bara hela härligheten i en park, utan sträckte sig över linjen hos en vakt vid självaste slottet och tog honom på ballarna. En lätt vinnare helt enkelt.


Goal

Ligger i soffan, L kollar på färjan och jag är.. Uttråkad. Usch. Sånna här tillfällen när jag nästan känner för att gå ut på en promenad. Frågan är med vem? Fan att man inte har några nära tjejkompisar häromkring. Jag orkar inte gå hur långt som helst, hehe. Får se hur de blir med de. Har varit inne och kollat runt på högskolor och blev mest intresserad av södertörns högskola, finns en linje som heter internationella ekonomprogrammet. Får bara försöka hålla upp betygen, och göra ifrån mig bättre i vissa ämnen. Men nu har jag ett mål, och det ska jag nå upp till. Peace

Found myself in a very disturbing situation

Jag blir så arg på detta skolsystem! Varför vill staten att skolelever ska behöva gå ut med dåliga betyg! Och för att förstå mig så måste jag berätta om vad som hände mig idag.

Jag tycker jag har svårt för ett ämne jag läser, Programmering A. Därför tycker jag det känns ännu värre att B kursen också ingår i min studieplan. Och då kom jag och AA på en idé, vore det inte bäst om vi valde bort B kursen och läste Matte D istället? Den är på 50 poäng mer och matchar med vårt schema. Så det lät ju skit bra. Går vi till studievägledaren idag, och hon ( som jag i vaniga fall tycker om) säger tvärt nej, det kommer inte gå. För det har ju kommit en ny lag nu så man får inte hålla på och byta ut kurser, utan du måste ha betyg i alla kurser som ingår i din studieplan. WHAT?! Så dom sitter alltså och menar att när du går i nian, så måste du veta att du kommer klara ALLA kurser du väljer? Hur faan skulle jag kunna veta att programmering skulle vara svårt för två år sen? Förklara det för mig skolverket, så kanske jag slutar klaga på era dåliga jävla lagar!

Så nu måste jag väl sitta och en läsa en kurs som jag redan från början vet att jag knappast kommer kunna klara, istället för att bara kunna ta bort den. Vad är det för problem med att ta bort den? En liten skit grej på mitt schema bara. Suck på hela jävla systemet för nu är jag arg!

What's my age again?

SItter hemma hos Johanna på en otroligt lång rast som vanligt, tänkte på det, har ju massa skolarbeten att göra, men får typ stopp i fingrarna, men sen när jag skriver här så bara flyter det på! Usch kan det inte vara tvärtom, för mina betygs skull. Inte för att dom är dåliga men jag är så otroligt dålig på att bara plugga framför en dator, får väl stänga av internet så jag slipper distraheras av allt, blogg, musik, roliga bilder på facebook osv.

Och för er tjejer som kan så blir det girls night out på lördag. Passa på medans pojkarna är borta, haha.


- En annan tjejkväll jag minns väl, temat var rockare, jag var rosa i håret, haha -

Half of the modern drugs could well be thrown out of the window, except that the birds might eat them.

Sitter på Svenska lektion, vi har en så kallad "Bearbetnings lektion" när man ska skriva klart sina uppgifter eller ändra dom.  Fick ig-varning i svenska för att jag inte lämnat in ett arbete, vilket jag vet att jag har gjort och som min lärare skulle veta om hon någonsin kollade sin mejl. Men så nu har jag iallafall lämnat in samma uppgift igen, förhoppningsvis får hon den där här gången.

Vår nästa uppgift är att skriva en lyrikanalys, vilket jag också håller på med i engelskan, fast då med en låttext, och ingen tråkig dikt. Svenska är ju inte direkt ett svårt ämne, men bara så jävla tråkigt. Jag har tre uppstatser att skriva på idag, dom två jag nyss nämnde och en till uppsats i engelska, "Vag gör en bra film?". Ska kolla på en film imorrn och Hollywood - clichéer, så får väl försöka hämta lite insipration därifrån.


- A bird gone high? -


(Dagens citat: Dr. Martin Henry Fischer)

The future is here. It's just not widely distributed yet.

Ligger hemma och kollar på Jag vet vad du gjorde förra lördagen, jag skulle lätt vilja vara med och bli hypnoserad! Tänk och vakna upp utan att minnas vad man gjort!

Gårdagen var väldigt rolig! Kan inte gå in på detaljer men vi firade Danny som fyller 20 år idag! Blev ju 3 kalas igår, först för Benjamin (badkalas), sedan Sarah (18-år/inflyttnings fika) och sedan Danny (fest).

Spanade igår och såg att det var många som inte släckte lamporna! Fy skäms, jag var ju då ute och hade inga lampor att släcka, men inne i stan lyste det ur alla skyltfänster, varför? Butikerna var ju ändå stängda, känns så onödigt att ha tänt då, kan dom inte släcka när dom stänger? Iallafall igår. Usch för alla butiker och människor som inte kan hjälpa till en timme eller en kväll för miljön.


-Slottet Tre Kronor -



                                                        
   (Dagens citat: William Gibson)

Do what? Yeah

Godkväll gott folk. Har precis varit på greens och hälsat på min syster som provjobbar där. Ska till donken nu för robin ska äta, sen får vi se vad som händer. Nått spännande kanske? Haha nått kul händer alltid. Ha en trevlig kväll och glöm inte att släcka lamporna om en halvtimme! Ciao!

Vad sa du? ...Jag vet

Ligger i sängen och slötittar lite på tv, ska snart gå och göra mig iordning, måste bara vänta på en viss person som ligger bredvid och vilar (sover). Jag kan ju inte gå själv på toaletten, haha! Filmen tar jätterolig, johan rheborg och björn gustavsson spelar ju bröder och hela familjen starfighter är alla lika blåsta, om man säger så. Haha, vi fick iaf in många skratt mellan raderna, riktigt barnsligt roligt, så vill du Känna dig som ett barn igen, gå och se den! Nu ska jag väcka björnen som sover. Have a good night!

Cool huh?

Jag är KLAAAR! Med min bild i digitalt skapande, äntligen, tog mig 3-4 lektioner, mycket pill, men jag belv nöjd, härmade en steg för steg lärningsgrejs i en tidning och skapande min egen "Retro Urban Effect"-bild. Den vart ganska cool tycker jag, men avgör själv!

- Före -




- Efter -

In the end, everything is a gag.

Jag kan inte programmering! Har insett de nu efter 1 ½ termin. Vi ska göra en miniräknare på ett program som heter Dev-C++ och jag fattar inte ett smack! Tur att jag valt bort B- kursen för det här är dödande. Någon som vet hur man skriver ett sådant program kan gärna på hjälpa mig, jag är hetl lost på det här. Plus att det är fredag och jag är mer insatt på helg än på att plugga, det blir automatiskt så med min hjärna. Vaknade upp imorse och kände helgen närma sig. Så kom som tur var ihåg att ta med mig badkläder till badkalaset imorrn. Första gången jag visar mig i bikini "in public" på nästan ett år, hur många gånger badade jag förra sommarn liksom, typ 2 kanske? 
 
I år måste det faan bli varmt så man kan bada mer och ligga ute och sola sig. Ge mig sommar, ge mig värme och jag är nöjd!

(Dagens citat: Charlie Chaplin)

Play the game

Har lugnat ner mig nu på kvällen, eller rättare sagt under handledarkursen, som gick väldigt bra, med väldigt hemska filmer, vet inte om jag vågar köra bil längre, hjälp! hehe, men var där med janne och nea och det var riktigt trevligt tillslut. Natta har suttit hemma hos mig hela kvällen och varit barnvakt så kom hem och underhöll henne ett tag också, fats nu ska hon snart dra. Too bad. Nu ska jag glo lite på tv och sen gosa upp i sängen. So long ...



- Hittade bild på mig från när jag poserade för distanz.net -

Fuck!

Åh vad livet suger, åh vad jag är arg, känner mig för att lägga mig på golvet som ett barn och skrika och gråta. Fuck hela världen jag orkar inte med något just nu. Jävla skit asså! När ska livet bli levbart? Jo förmodligen om ett halvår kanske. Då sover jag tills dess!

Just had Englisch, can you tell?

Jag fick vara Petras (vår lärarinna) sekreterare idag, stå och skriva på whiteboard tavlan, såklart man ställer upp. Haha, men det värst var att höra vad alla i klassen sa på engelskan och kunna stava det själv, mvg here I come!
Ska skriva en uppsats om What makes a perfect movie, till nästa fredag, får väl sätta igång med den så snart jag har tid, nu ska jag kila ut och ta en nypa luft and then history.

Glöm inte kolla DN ida, kultur sida 15. Go Lovisa!


When dealing with the insane, the best method is to pretend to be sane.

Nu sitter jag i skolan med värsta träningsvärken i min mage, kunde knappt äta lunch! Usch, men nu har jag iaf gymmat klart för den här veckan. Sweet! Imorrn ska jag och L gå på bio och se kenny begins! De ska bli skönt och bara ta de lugnt. Sen på lördag är de först badkalas för benjamin- luddes lillebror, sedan inflyttningsfest hos min halvsyster och sedan kanske lokalfest. Så mkt är planerat av min helg. Nu ska jag boka biobiljetter och sedan gå på min engelska. Ciao!


- Jag ÄLSKAR Cyanide and Happiness! -


(Dagens citat: Hermann Hesse)

Good morning

Nu ska jag dra till skolan och gymma, vilket känns lite osäkert eftersom jag har träningsverk i magen! Usch, men det går väl över. Senare bli det lektioner från tjugo i två och ikväll handledar kurs på körskolan, ska äntligen börja övningsköra! Har längtat sen jag var tolv och nu är det bara ett halvår kvar till jag fyller 18. Så det ska bli väldigt skönt och få de gjort.
Nu måste jag springa till bussen, skriver mer sen om jag hinner, Ciao!

Easy now

Nu har jag lugnat ner mig några kilon, äntligen. Sket i de jävla programmet och slog på tvn istället. Det funkade bra för de var säsongstart av fråga olle vilken alltid är kul, och nu kollar jag på girls of the playboy mansion, vilket känns lite skumt eftersom hugh hefner har nya flickvänner nu. Men de är ändå roligt. Dom här tjejerna var ju roliga, (om nån räknar bort kendras skratt) och dom nya verkar på uppstoppade, om man får säga så. Och jag måste bara tillägga att jag gillar den här nya blogga-i-mobilen funktionen, men de verkar som att inläggen kommer två gånger om ibland. Så händer de får jag be om ursäkt. De e inte jag utan min mobil. Nu ska jag kolla klart och krypa upp till kojs. Ciao!

Oh Behave!

Sitter och är så frustrerad! Jag förstår mig inte på denna mac dator! Ska installera ett program men det vägrar ju att funka! SKA JAG BLI GALEN?! Jävla skit helvetes dator!! Ursäkta mitt språk men jag hatar att inte klara av saker, och när det inte finns nån som kan hjälpa en blir det ju bara ännu värre! Snart kastar jag mobilen nånstans! (Det enda jag kan kasta eftersom jag är hemma hos L, annars hade det säkert blivit något ännu värre! ) Usch vad jag är arg,

Anywho, jag ska inte sitta och beklaga mig, behövde bara göra det en liten stund. Tack så mkt. Hoppas alla andra har en bra kväll!


- Jag i denna stund -

My husband gave me a necklace. It's fake. I requested fake. Maybe I'm paranoid, but in this day and age, I don't want something around my neck that's worth more than my head.

Goddag kära medborgare. Idag har det tyvärr inte hänt något speciellt kul i min vardag. Har varit i skolan och kört på som vanligt, fast två av mina lektioner var helt onödiga, den ena var matten, som jag redan är godkänd och klar i, så ser ingen mening att ha lektion, det enda vi gör just nu r att plugga på natonella provet som jag itne ens behöver plugga på, skulle jag på ig på det, får jag ändå godkänt, skulle jag få vg eller mvg, får jag ändå godkänt, get it?

Sen efter det börjar nästa kurs, Matte D! Ska bli intressant och se hur det går.

Vi skulle ha volleyboll idag på idrotten, men efter förra året turnering bestämde jag mig för att jag aldrig mer vill spela det igen så jag och Lovisa gick och gymmade istället, så duktig ja känner mig. Fast det smärtar rätt rejält i magen nu men det är sånt man får ta, betyder ju som sagt att det händer något.

Ikväll ska jag bara ta de lugnt, är helt slut i hela kroppen, så det blir väl Vänner, sen ska vi in och äta våfflor! Våffeldagn idag! Och Jungfru Marie (Maria?) Bebådelsedagen. Idag är det exakt nio månader kvar till juldagen. Shit! Men jag fattar inte grejen med att äta våfflor för att fira att Maria blev gravid? Men men, hon kanske åt våfflor den dagen, haha vem vet?

Ciao!


(Dagens citat: Rita Rudner)

Desperate

Förstår inte varför jag slutade kolla på dprogrammet förut, det är så jävla roligt! Har suttit själv och skrattat i en timme! Men nu är jag så slut (har både gymmat och städat lägenheten) Så nu ska jag gå och lägga mig. Peace!




CRAZYNESS

Fick precis en lite hint av ångest, spanande runt och kollade in veckans blogg, en tjej som bor i milano.
Och plötsligt slog de mig..

Vad ska jag göra? Med mitt liv? Vart ska jag plugga vidare? Vad vill jag bli? Vad kan jag bli?

Har ju tänkt och plugga vidare ekonomi, men man måste tydligen ha sjukt bra betyg för de, typ MVG i allt, och jag är mer av ett G -VG barn. Jag klarar inte av all press i skolan, jag får typ utslag! Stress, stress, stress.. och jag vill ju plugga vidare, och bli något, men samtidigt, vill jag bo hemma tills jag är 22? Eller kommer jag kunna jobba och plugga samtidgt? Och isåfall kunna flytta hemifrån. Kommer jag klara allt det om jag tycker det är stressigt redan nu? Eller är det inte stressigt alls utan bara jag som inte anstränger mig tillräckligt. Får man plugga vidare om man får ig i kemi? (För jag är orolig för de, har aldrig haft ig i ett ämne)

Känns som man går omkring och tror att livet leker bara för att vakna upp en dag och inse att man har hundra livsavgörande beslut att fatta. Shit!  Oh god, låt mig bara dö, kan inte någon bara komma fram till mig och säga " Maria, här har jag schemalagt ditt liv de följande 5 åren, följ bara anteckningar så kommer du få ett bra jobb och tjäna 50 000 kr i månaden, efter skatt!"

haha, man kan ju drömma..


There must be more to life than having everything.

Hemma och har precis ätit mellanmål, standard, vå mackor med ost ohc en stort glas Oboy! Mums. Är helt slut i kroppen efter gymmet, ände körde vi inte på så hårt, men fördelen är ju att om jag har ont i armarna måste det ju betyda att de finns någon antydan till muskler därinne? hihi, snart sommarfit!

Träffade Rafael idag i skolan och insåg hur länge sen det var vi träffades så vi bestämde att vi ska göra det någon dag. Får se hur det går med de. Han har btw namnsdag idag, änglarna Gabreil och Rafael, kan de ha någon koppling til Jungfru Marie bebådelsedagen imorrn? Som också är våffeldagen mums!  Förstås bara inte varför den heter Marie, hette hon inte Maria? Fattar inte riktigt, någon som har svar?

Sitter iaf och dunkar Maria-musik, en riktig blanding dvs, allt från rock, pop, r n'b till melodifestivalen. Gott och blandat, men det finns så mycket musik att välja så varför hålla sig till en sort? Man måste ju variera sig iband och det är något jag är bra på, fastar aldrig upp på något för länge, både gällande kläder och musik och annat. Jag måste helt enkelt variera mig för att inte bli uttråkad.



-Såhär fit ska jag bli, fast behåller gärna mina egna tuttar -



(Dagens citat: Maurice Sendak)

Good one

Tisdag morgon. Ska snart gå till bussen och bege mig till skolan. Nour vann ballar av stål igår kväll vilket var helt rätt för hon tar fan bäst. Stod vid en vakt vid kungliga slottet och frågar om hon får ta på hans bula i byxorna. Han får ju inte prata så han säger ingenting men när han kollar bort sträcker hon sig fram och tar på den ändå och springer iväg. Helt klockrent. Nu är jag på väg till bussen. Ciao

Tv and more

Kollade precis på spårlöst. Och det var lika bra och lyckligt som förra gången. En tjej som letade upp sin pappa som hon inte sett sedan hon var två. Och det var så gulligt när dom träffades att jag som vanligt blev tårögd, (andra gången ikväll, hände också under vänner) jag är en sån mes jag vet! Men är inne på den veckan då jag är lite mer upprörd än vanligt. Hehe, men iallafall. Nu är jag i huddinge och ligger i sängen bredvid L som ligger och sover så sött (han drömmer om att han cyklar). Kollar på ballar av stål, får se om jag orkar se hela är helt slut utan anledning. Imorrn blir de skola och gym. Godnatt alla!

In the car

Sitter i bilen på väg hem. Jag mamma och Nathalie har varit i farsta strand och ätit lunch och tagit en promenad. Sedan har vi kollat på nya coola gardiner till mig rum och lite så. Måste också erkänna att detta är första gången jag bloggar från mobilen. Kommer definitivt använda den funktionen oftare. Nu ska jag hem och hjälpa nathalie snygga till sin blogg. Ciao!


- Nathalie & jag ute på promenad -


- Mamma & jag -

I do anything!

Hemma och har precis käkat middag, kom hem vid halv sex tiden, hade jättekul idag, bilderna blev jättebra! Och inte nog med det som har jag klippt lugg igen, inte meningen, men Audrey har ju lugg och vad gör man inte för konsten. Så nu är det söndagskväll vilket betyder parlamentet och Beck. Tv kväll alltså, har lagt ut pengar och köpt godis tillochmed. Jag blev så sugen. Bilderna har jag inte än, men kommer förmodligen läggas upp på facebook snart och efter det dyker den upp här. Nu ska jag slappa framför tvn! Imorrn blir det förmodligen jobba. 
Godkväll gott folk.


- Bilden vi utgick ifrån -

A writer is a person for whom writing is more difficult than it is for other people.

Sitter och väntar på att snart dra till fotograferingen. Har varit vaken sedan sjusnåret, jag vakna upp av att det var ljust ute och väldigt varmt, låg i sängen en halvtimme innan jag gav upp och gick upp. Skönt och inte bara sova bort dagen iaf. Nu ska jag göra mig klar. Önska mig lycka till!


- Inspiration? -


(Dagens citat: Thomas Mann)

Svensson Svensson testet

[-] Ditt efternamn slutar på -son. Nej, men ström, vilket är lite bättre, men fortfarande väldigt svenskt.
[X]Du känner någon som har samma förnamn som du. Känner och känner, känner till snarare.  
[X] Du känner någon som har samma efternamn som du. Ja, påminn mig inte.
[X] I din familj är ni 2 barn. Nej, 3 hos mamma och 4 hos pappa, när alla är där.
[X]Du bor i villa. Yes, men förhoppningsvis inte länge till.  
[X] Du bor i en tätort. Bor i en ort i sthlm iaf, det borde ju räknas. 
[X] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla. Ja.
[X] Dina föräldrar har gift sig. Ja gift och skiljt sig.
[X] Din mamma är yngre än din pappa. Ja.
[-] Din pappa heter Lars. Nej.
[-] Din mamma heter Anna. Nej.
[-] Din familj har en Volvo. Nej, mamma har en BMW.
[X] Din familj har en silvergrå eller röd bil. Mörkröd ja 
[X] Du har tillgång till Internet hemma. Ja, hallå vi lever i 2000-talet.
[X] Du har egen mobiltelefon. Japp, sen jag var 8 och började pendla mellan hemmen. 
[X] Du har ett eget rum. Ja.
[X] Du har varit utomlands minst 2 gånger. Ja.
[X] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna. Ja, kanarieöarna två gånger.
[-] Du har varit i Grekland. Nej faktist inte, fast jag skulle inte banga.
[X] Du har varit på Öland minst 2 gånger. Tydligen, fast jag minns bara en.
[X] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger. Ja, i skånge, fast vi åkte aldrig omkring 
[-] Din familj har en husvagn. Nej, inte det.
[X] Ingen av dina föräldrar röker.  Nope inte längre iaf
[-] Din pappa är lite lätt överviktig. Nej.
[-] Du idrottar flera dagar i veckan. Verkligen inte, men ska ju försöka  börja gymma nu.
[-] Du har husdjur. Nej, ingen i familjen har tid.
[X] Du får månadspeng. Studiebidrag jo. 
[X] De flesta i din familj är blåögda. Ja.
[X] Du äter på Mc Donalds. När man inte har mycket pengar jo.
[-] Du följer Melodifestivalen. Bara på finalen, så lite halvt kanske.

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent. 20 x 3 = 60%

Omg, för Svensson, får byta namn och flytta utomlands eller nått .

Nobody talks so constantly about God as those who insist that there is no God.

Lördag.
Just nu sitter jag hemma hos min far i sumpan, ska äta middag klockan fem med familjen, min halvsyster Sarah fyller 18 år idag, grattis till henne!
Gårdagskvällen var trevlig, Natta vann bowlingen och jag kom på andra lr tredje plats, kollade inte så noga på slutresultatet. Fick en strike iaf, men kan nog säga att min bowlings förmåga var något nersänkt på grund av andra förutsägelser. Men nu ska vi inte prata för mycket om det.
Efter bowlingen blev det hem och sova, vilket var väldigt skönt för jag var helt slut. Ikväll har jag ingenting planerat, blir nog ganska tidigt idag med eftersom jag ska upp tidigt imorrn till fotograferingen. Skriver mer sen, om jag har tid.


- Syskonen Hellström Rönnquist, Skåne 2006 -

(Dagens citat: Heywood Broun)

I'm going out

Nu har jag gjort mig iordning så nu blir det hem till L och hämta hans jacka, sedan hem till N som ska bjuda på middag och sedan discobowling! Hoppas ni kommer ha en trevlig fredagkväll! Love, M


- Jag & N, sommarn/hösten 07 -

Hold on to your hat!

Per Börjesson, a.k.a Morfar Pelle, har kommit till stan! Och han driver runt med en jädra fart och nyper i tår och sätter upp gardinstångar, en händig man skulle man nog säga, men akta dig för han kan ha ett väldigt humör den där Pelle, så jag varnar dig för att göra honom arg!

Annars är det väldigt trevligt att han är här och hälsar på förstås, äntligen någon som kan säga till mamma, det behövs en sådan lite då och då.


Och jag måste nämna ytterliggare en sak om ett tidigare inlägg om de svenska kopierade serierna. Tv-programmet Robinson är svenskt från början och har faktist kopierats av andra länder! Imponerande? Så pappa nu sa jag det också.

Nu ska jag kila och kolla vad resten av familjen gör, Annie är här och hälsar på också förstås. Ciao!


- http://www.hireimagination.com/ -

It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.

Sitter i skolan och ska straxt åka till farsta och till tandläkaren och fixa min tandställning och sedan tillbaka till skolan.

Hade världens otur idag, min buss imorse gick tydligen inte så jag missade tåget som hela min klass satt på! Vi skulle till Karlberg, eller Nackademin.  Så jag tar bästa tåg och hittar dit med lite hjälp av AA och sedan när jag kommer fram, är vi där och lyssanr på en killes som snackar om skolan i 45 min och sen var vi klara och ska tillbaka till skolan, helt onödigt att jag ens gick upp imorse, jag skulle gjort som jag velat och legat kvar i sängen istället. Hade jag gått upp typ, för en halvtimme sen, gud vad skönt.

Idag är det iaf fredag, vilket betyder bowling ikväll och sova ut imorgon!


(Dagens citat: Harry S Truman)

“The best thing to hold onto in life is each other.”

Igår kväll fick jag en ny almenacka av L, och insåg att jag hade så mycket att skriva om, så mycket att göra.
Imorrn blir det bowling och på söndag photoshoot för Neas tidning. Det ska vara en "Style her famous" artikel och jag ska bli Audrey Hepburn! Ser så fram emot det, när Nea frågade om jag ville vara med och sedan sa vilka kändisar det ska vara med (Audrey Hepburn, Marilyn Monroe & nån mer, Bridgitte Bardot?) sa jag direkt att jag ville vara Audrey, min stil-idol, och det var tydligen den rollen hon också tänkte. Så jag ser så fram emot det, ser fram emot hela helgen, fast vet inte riktigt vad jag ska göra på lördag än, men nått dyker väl upp.



- A face I wouldn't mind -

                                                                                                                                  (Citat: Audrey herself)

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.

Nu har jag gymmat igen, känner mig riktigt duktig. Jag som aldrig har tränat i mitt liv tycker såklart det är lite hårt men det känns så skönt efteråt. Sedan var det lunch som var ovanligt äcklig, ingen smak alls, stog att det var tacos, eller "tacos strimlor" som smakade mer som kebab. Usch!

Måste ringa tandläkaren och boka tid för det är en tråd som sticker in i mitt tandkött så nu är jag helt öm i hela munnen. Jävla tandställning säger jag bara!

Imorrn ska vi iallafall åka och bowla så ska ringa och boka bana idag, och innan bowlingen ska vi äta middag hos Natta, min personliga hemmafru som älskar att laga mat till mig, och jag älskar att äta den.


Det var det enda jag hade att skiva om, idag fyller Jan år, Grattis!



 

(Dagens citat: Abraham Lincoln)

I just have one question ..

Är det rätt eller fel med pengar = självständighet?

Good-bye. I am leaving because I am bored.

Nu har jag precis kommit hem från stan, blev inget jobbande idag eftersom min mor var sjuk. Men jag och Natta drog in till stan ändå och kollade runt några timmar och sedan mötte vi upp L och fikade.
Jag gjorde världens fynd! Har klagat i veckor på att ja behöver nya stövlar, och dag hittade jag ett par! Kostade egentligen 1125 kr men dom var reade till 149 istället! Det är ju nästan tusen kronor billigare.
L & N hittade varsitt par brillor också, men ara L köpte sina eftersom dom kostade 215 kr (dyrare än mina boots).

Så i stort sett har det varit en väldigt bra dag! Nu ska jag glo på Vänner.


- Skit dålig bild tyvärr, min mobilkamera -


- N & L -


(Dagens citat: George Saunders)

Stop pointing at me

Idag tittade vårsolen fram för första gången på länge, och inte nog med det så är det studiedag idag, så nu sitter jag och Natta framför varsinn dator som två nördar, men det är skönt. Gick upp kring 8 imorse och in till Natta som sovit här så la vi oss och kollade på The Voice som jag fastnat för på senaste tiden. Inget går upp mot en fredag morgon med Jacobs rappattack, haha.

Om ett tag ska vi in till stan och jobba men nu är det lugnt ett tag. Skriver mer senare.
 


- vår, vår, vår, vår, vår, vår, vår, vår, vår, vår, vår, vår, vår, vår, vår, vår, vår, vår -





(Dagens citat: Min egen dator)

Me wants for today

Nelly.com
 
Mirror Fabbe Skirt SEK 399, Rut m.fl. - NELLY.COM


Gaja Fisherman Pant SEK 599, Kaffe - NELLY.COM


Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM


Mari SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

A celebrity is one who is known to many persons he is glad he doesn't know.

Kollade på den nya serien "Ballar av stål" igår kväll, visst var det roligt men precis som den amerikanska versionen.
Svenskarna kopierar andra serier hela tiden, Big Brother, Robinson, Idol, Talang osv .
Tänk om vi kunde komma på en idé som sen kopierades av andra länder, men nej, det är vi som kopierara dom, eller rättare sagt, England och Usa.
Finns det inga fantasifulla människor i detta land?
Extra poäng till Nour, alltid lika klockren.




(Dagens citat: H:L Mencken)

"Ysma upp med händerna!"

Så det vart ingen dans idag, vi tar oss hela vägen till rådmansgatan för att få reda på att den var inställd! Typiskt! Så jag och grannen drog till donken istället, inte bra jag vet, och käkade och pratade. et blev en rolig hemresa med mycket skratt och prat, mest om den förmodligen bästa disneyfilmen under 2000-talet, Kejsaren nya stil som har hängt med under många år, vet inte om det var för att båda var väldigt trötta eller om det bara är för att vi har samma humor men det vart mycket skratt. Jag säger bara "Mannen.. på restaurangen ... han betalade aldrig"
Haha men dagen blev iallafall trevligt och tränandet får vi ta igen imorrn istället.


- Många glada minnen -

I'm a godmother, that's a great thing to be, a godmother. She calls me god for short, that's cute, I taught her that.

Att träna eller inte träna?

Nu är det äntligen dax för dans igen! Har varit sjuk så länge och annars har min danspartner varit sjuk så har inte dansat sedan.. Innan sportlovet måste det ha varit! Så det ska bli skönt och få röra sig lite, sedan imorgon blir det gymma med Natta för hela slanten, funderar på om man ska börja ta sig lite springturer, eller iallafall promenader också. Haha varje gång jag ska göra något så tänker jag bara på hur mycket olika saker jag ska göra, och sedan är det sällan det blir av, jag menar hur många gånger förut har jag sagt att jag ska börja träna? Några skulle jag tro. Får hoppas det håller i sig nu iallafall.

Dagens duktiga ambitioner (än så länge)

Idag lyckades jag (med hjälp av AA och min otroliga övertalningsförmåga) se till att jag är ledig på måndag. Inte nog med det så har jag ju som sagt studiedag på onsdag, fast då blir de förmodligen jobba istället ifall allt går enligt planerna. Jobbar man med mamma får man räkna med oförutsigbara händelser. Men hoppas allt ska gå bra.



- Och här har vi dom mycket hängivna dansarna! -


(Dagens citat: Ellen DeGeneres)

And the winner is ...

Vinnaren i melodifestivalen blev Malena Ernman! Inte mitt favorit bidrag men vem vet, hon kan ju funka i Eurovision.
Vi får hoppas och se!






Ett extra poäng för Petra Mede, hon var en grym programledare!

Melodifestivalen

Jag, Nea och Janne sitter taggade i soffan, vem ska vinna?
Så länge det inte är Caroline Af Ugglas är jag nöjd. Men hon är ju tydligen en favorit. Vi får se för nu börjar det!

Who is more busy than he who hath least to do?

Lördag, nyvaken, trött.
Blev ändå inte för sent igår, var hemma hos Sara och drack lite vin och hade mysigt och sen drog vi vidare hem till en kompis. Idag blir det släkten och kalas klockan fyra, så måste snart gå och göra mig iordning.

Idag fyller David år, GRATTIS(!) och dagen till är hittade jag den här jätte gamla bilden på oss!


- Det här var väl hösten -05 skulle jag tro, inte igår alltså -




(Dagens citat: John Clarke)

It's kind of fun to do the impossible.

SItter i skolan som vanligt och ska försöka börja skriva på engelska läxan, vi ska analysera en låt text men jag lyckas inte hitta någon bra, det ska vara en låt med innebörd och som inte har för många upprepade meningar, som tillexempel samma refräng om och om igen. Någon som har nått bra förslag?

Idag är det fredag, vilket betyder helg! Men inte så stor upphetsning där inte, veckorna går så fort att det känns som det är helg hela tiden. Och om 3 ½ vecka så är det påsklov,  och efter det massa studiedagar med Kristi Himmelsfärd och allt, och sedan, bam bam bam, Sommarlov!

Det känns i kroppen när man närmar sig sommaren, bara det ljusa vädret idga gör en nästan varm inombrods, (om det bara varit lite varmare ute) Nu kan gärna snön få försvinna och ersättas med varma vindar och tunnare kläder, hitta en vårjacka häromdagen och måste ju kunna börja använda den, speciellt med alla skor man har, har tröttnat så på att bara ha fula vinterskor, jag vill kunna börja använda min pumps och finare skor.

Det är bara att vänta och längta.



(Dagen citat: Walt Disney)

As the poet said, 'Only God can make a tree' - probably because it's so hard to figure out how to get the bark on.

Nu sitter jag på den berömda tre timmars raster, men denna gång är jag glad över att jag har den, håller på att skriva klart ett arbete i historian som vi ska redovisa idag så nu har jag tid att skriva klart den. Tråkiga arbeten är dom som tar mest tid och jag har haft två veckor på mig att skriva, ändå kunde jag inte förbrå mig själv att börja förrän igår kväll, lite i panik, men så kom jag på att jag hade den här rasten och lugnade ner mig något.

Några killar i korridoren står och sjunger på den usla låten "Snälla, snälla", vilket påminner mig om att på lördag är det final i melodifestivalen, den ska tillbringas med släkten eftersom min kusin fyller två så det blir kalas på eftermiddagen och sedan börjar finalen. Som de flesta säkert läst om har ju Caroline Af Ugglas varit med i en bilolycka, och kanske inte kan stå på scen, jag själv tycker ju då inte om bidraget så för mig kan hon lika gärna inte vara med, men skulle inte förvåna mig om hon uppträder i rullstol!

Nästa onsdag är det studiedag och ett perfekt tillfälle för mig och Natta att börja jobba! Nu ska vi ta tag i våra liv, börja jobba, gymma och leva mer sunt (du vet vad jag menar).

Nu ska jag fortsätta plugga, forhoppningsvis orkar fingrarna röra sig lika snabbt som nu. Ciao

(Dagens citat: Woody Allen)

Sleepy, very sleepy...

Nu ligger jag i sängen äntligen, har varit på Ikea idag och shoppat lite saker till mitt rum, nya gardiner och sänglakan, en ny lampa (eftersom Robin tog sönder min) och lite andra prylar, så nu ska det bli fint på rummet!
Så lustigt för jag såg en kille på ikea som jag visste direkt att jag kände igen från tv, men jag kom inte ihåg vilket program, men nu när jag satt hemma och tänkte igenom så kom jag på att han var med i Beck filmen i söndag, den svaga länken, han spelade en av våldtäkstmännen, Lasse lr nått. Lite lustigt sådär eftersom man nyss sett filmen, annars hade jag ju inte lagt märkte till honom sådär.

Har inte så mycket mer att skriva om, är jättetrött och ska lägga mig och kolla på första avsnittet av serien True Blood som enligt min mor ska vara så bra (hon har fått en fix vid vampyrer nu) Verkar som Twiligth eran bidrar med mycket intresse kring vampyrer. Vi får se helt enkelt om den är bra. Skriver mer imorrn, nu är det sängdax! God natt gott folk.



Kate Winslet for Playboy

Det flesta tjejerna hade dött för erbjudandet, Marilyn Monroe, Charlize Theron, Pamela Andersson mfl. är bara några av våra celebs som varit omslag för tidningen Playboy och nu vill Hugh Hefner ha Kate Winslet med. Det är okänt om Kate vill eller inte eftersom hon nyligen sagt att hon har kastat av sig kläderna offentliget för sista gången.




 


Rainbow Animals

Idag har jag varit på Naturhistoriska Riksmuseet. Vi kollade främst på utställningen Rainbow Animals, som handlar om homosexuella djur, intressant att få reda på att det flesta djur faktist är homosexuella eller bisexuella. I en speciell pingvinras lever hälften av alla par med samma kön.



Sedan kollade vi dom andra, bland annat dinosaurier, T-rex skelettet tex som jag var helt inställd från början på att se, innan vi gjorde de vi kommit dit för att göra, gå på Cosmonova. Vi skulle gått på Monsterfiskar i 3D men det blev nått fel så vi fick sitta och kolla på Deep Sea istället, rekommenderar den verkligen inte, de flesta höll på att somna. Skulle egentligen vara Johnny Depp och Kate Winslets röster men det var ju på svenska så dubbad och alltså inte roligt alls.

Spårlöst

Satt precis och tittade på första avsnittet av Spårlöst på tv4, det var jätte bra som vanligt, har ju gått förut på tv. Det handlade om fyra syskon som blivit adopterade till Sverige från Polen för 15 år sen och senare fått reda på att dom också hade en syster. Så två av systrarna begav sig ner till Polen för att hitta den fjärde systern och deras föräldrar.
Det var synd att få reda på att deras föräldrar hade dött, men efter många motgångar så hittade de deras mormor och morfar, och där även deras syster och annan släkt! Var så gulligt att se!


- Med storasystern från Polen -

Earth Hour

Den 28 Mars mellan klockan 20.30 och 21.30 släcker världen sina lampor en timme för att värna om vår miljö, jag tänker iallafall hjälpa till och jag hoppas resten av er gör detsamma, sätt upp en påminnelse på mobilen så ni inte glömmer.
Offra en liten timme för att vara med och ta hand om vår miljö!


Sunday bloody sunday

Söndag ,slappdagen, vilodagen osv. Det är en söndag det, och idag är de ju dessutom den internationella kvinnodagen, vilket betyder att vi tjejer ska få ta de lugnt och njuta idag enligt min åsikt.

Jag förstår inte grejen med att ha speciella dagar för ALLTING, allt och alla har sin egen dag, räcker de inte med födelsedagar och julafton? Ne vi ska ha namnsdag, mors dag, fars dag, alla hjärtans dag, semeldagen, våffeldagen osv. Allt för att vi ska ha en anledning och köpa saker, eller för att affärerna ska ha en anledning att sälja mer.
Jag skulle iallafall bli gladare av att få något en helt vanligt dag, än att få den bara för att det är just nån av dom här dagarna, alltså tillexempel, hellre en ros en vanlig dag än alla hjärtans dag då de är meningen att man ska ge och få.

Fick en kommentar om hur jag fixat min blogg-sida, jag fick tips på designadinblogg.se, sedan kan jag lite om html-koder sen innan och har testat mig runt ganska mycket. Lycka till!

Inge Lilli och Sussi i finalen




Gud vad besviken jag blev, ingen av dom jag röstade på kom vidare, istället blev det Sarah Dawn Finer, Caroline Af Ugglas och Sofia som kom vidare. Av dom var ju Sarah Dawn Finer den enda jag tyckte var bra, men tror inte hon har något vinnar-bidrag.

Melodifestivalen andra chansen

Ikväll gäller det och vi hejar på Lilli & Sussi, mina kusiners morbror Pär Lönn har varit med och skrivit låten!


Friday, mars 5th, 2009

Idag slutade vi elva, sen skulle AA och jag hem till lägenheten och kolla på twilight, vilket tog ett tag för när vi gått av bussen kommer AA på att hon ville ha godis (Vi skulle ändå inte komma in i lägenheten för än halv ett och då var klockan halv tolv, iallafall, så vi går till centurm och står vid godiset när AA inser att hon glömt sin plånbok i skolan, så vi får gå tillbaka dit och hämta den och sedan gå tillbaka till centrum och köpa godiset, sen gick vi till bussen och då var klockan halv ett, så vi drog hit, bytte om till mjukisar, la oss i soffan och käka godis. mums! Nu ska jag och L dra ut. Peace!


- Jag tycker iallafall den är cool -

Friday and the lights are off

Sitter i skolan och har inställd lektion som vanligt, 2 timmars rast! tur att man hinner äta iaf, fast just nu känner jag bara för att gå hem och lägga mig igen, har så grymt ont i huvudet och snorar och är seg i hela kroppen. Och på en fredag dessutom, hoppas det inte händer något kul ikväll så man bara kan ligga hemma och sova, men kommer säkert hända något bara för det. Så typiskt att jag alltid ska bli sjuk på torsdagar,  är nästan alltid så, torsdagar eller fredagar lyckas jag alltid få nån sjukdom och sen är helgen förstörd, tur att man inte har något viktigt planerat iallafall. 
 
Igår blev det film igen, Bruce Almighty den här gången, den är så jävla rolig, låg och garvade i sängen för mig själv när L hade somnat. Sen vart det jätte varmt så kunde inte somna själv, och L lyckades dra ner filten som jag har hängt över fönstret så det var helt ljust imorse när jag vaknade, usch, men fördelen är att jag iallafall vaknade till lite fortare.

Nu måste jag kila, fick reda på att min svenska börjar tio istället, så då slutar jag vid elva! Yes, blir det hem och försöka vila några timmar. Usch vad jag hatar att vara sjuk!

oh fuck fuck fuck

Och så har jag blivit sjuk mitt i allt, suck! Vaknade upp i morse, genomsnorig, ont i halsen och huvudet, så det var bara att ringa och sjukanmäla sig, ingen idé att gå till skolan när man är trött och okoncentrerad. Så nu ligger jag i sängen och ska spela lite sims 2 (nördigt, jag vet) och bara ta de lugnt så man blir bättre tills imorrn, för då måste jag gå till skolan så man inte hamnar efter.

Igår var jag hemma hos Sara en stund på dagen, det var mysigt vi satt och åt mackor, chips och godis och spelade kort, känns som vi inte bara suttit och pratat sådär på evigheter så det var trevligt.


- Typ såhär känner jag mig -

Och imorgon är det fredag, då måste jag vara pigg och glad! Nu ska jag snyta mig igen och sätta på the sims. Hare gott!

Nothing last forever

Nu sitter jag hemma hos min far i sumpan, är jätte nöjd med min nya frisyr! Finns tyvärr inge blåtand på den här datorn så kan inte ladda upp någon bild, men gör det senare. Kände mig så glad och energisk när jag åkte från Ellis skola där jag klippte mig, men sedan kom tröttheten efter för få timmars sömn över mig, sov dåligt inatt och känner mig bara allmänt seg och irreterad på vissa saker, så istället för att sitta här och klaga, eller gnälla som du kanske hellre säger (?) så ska jag lägga mig och kolla på en film.

Imorrn är det skola igen, får hålla mig uppe med tanken på att när jag slutar ska hem till Natta som sa att maten kommer stå färdigt, sen ska vi på bio.

Movietime

Kvällen börjar lida mot sitt slut, har suttit med mamma och kolla på "Den andra systern boleyn" med Scarlett Johansson och Natalie Portman, jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den, bra skådespeleri och bra story, ska inte avslöja om någon ska se den, men den var annourlunda än vad jag trodde. Handlar om sjuttonhundratalets England och Kung Henry VIII, som, om ni kan er historia rätt vet, i verkligheten tog död på de flesta av sina fruar, filmen handlar dock inte om just det.

Anywho, nu ligger jag i sängen, insmörjd i hudlotion för torr till extra torr hud, denna kalla vinter får min hud att torka ihop som ett jävla russin. Usch!
Nu ska jag kolla på en riktig tjejfilm, bäst och passa på, John Tucker must die! Goodnight




I love shopping, but I do it like a man.

En måndag och jag sitter hemma, skulle egentligen på dansen idag, men min danspartner mådde inge bra och, jag vet att det är dåligt men, jag hade ingen lust att åka dit själv och dansa och sen åka hem själv, det tar ju ändå en timme fram och tillbaka, och de senaste veckorna har vi haft någon typ av vikare (fast vår riktiga lärare varit där) och hon är inte direkt så bra, hon vet inte när vi ska börja dansa och det känns lite oseriöst. Det är synd för annars brukar det vara jätteroligt.

Har varit i farsta idag och shoppat lite med AA och Krille, ett par nya jeans, ljusblå, cubus, med nästan hög midja(!) kanske något under naveln, men det syns inte eftersom man vanligtvis bär tröja över, sedan två snygga tunikor, den ena somrig och tunn, gul, gina tricot, och den andre lite tjockare och korallfärg, cubus. Sedan var det ta-två-betala-för-en på bh:ar så köpte två eftersom alla mina andra är för små (nästan lite stolt, men fattigt).

Så det blev inget dansande idag, så nu sitter jag utan planer helt plötslig, L skulle kommit hit men var tvungen att dra och gymma och sedan hem och leta efter något han tappat bort och måste ha imorgon (så typiskt män) och min syster sover hemma hos sin kille vilket betyder att jag är ensam hemma med mamma och Johanna, ingen lugn stund för mig alltså! Men ska iallafall försöka plugga lite eftersom jag inte kommer vara i skolan imorrn, har massa saker och läsa, vilket jag är bra på när det är något intressant vilket det här inte är. Men får väl försöka ta mig igenom det med.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0