Nothing is really work unless you would rather be doing something else.


Tröttnar så fort på saker så har börjat med att göra om bloggen, men nu ska jag ut, det ryktas om fest.


(Dagens citat: James M. Barrie)

All good things comes in three

Detta citat måste vara ett av de första som faktist stämmer in på mitt inlägg. Tänkte på det här med trio, att dom säger att alla goda saker kommer i tre, jag tycker tvärtom. Tre funkar aldrig, tre polare - definitivt inte, vare sig det är tjejer, killar eller blandat. Det blir alltid två mot en, två vill gå ut och en vill ha filmkväll, två vill höra det och en vill göra nått annat. Slutar alltid med att någon tillslut blir utanför. Jag har lärt mig detta genom åren och olika kompisar, och det funkar inte för mig, jag är lätt avundsjuk och vill alltid vara med, plus att jag blir sur när jag inte får som jag vill, så tre funkar bara inte. Man har för lite att säga till om helt enkelt. En annan grej är att om en av de tre är inbjuden någonstans, och bara får ta med sig en kompis, och då blir ju också någon utanför. Gröna lund, hur kul är det att vara tre? En får alltid åka själv eller med någon man inte känner. Kul? Nej. Jämna tal är bäst, två, fyra, sex osv.

It is always easier to believe than to deny. Our minds are naturally affirmative.


- Bild från skivan i måndag, Elli var Britney Spears,
jag var Audrey och Sara var Jodie Marsch -





(Dagens citat: John Burroughs)

Everybody talks about ..

Twitter! Vad är detta för nytt fenomen? Nya bloggandet kanske? Jag tänkte testa så blev medlem igårkväll, men ärligt talat förstod jag inte mycket av det. Skulle lägga in det i mobilen så man kan använda det därifrån men nähä det funkade inte heller. Någon som kan förklara för mig hur man använder twitter?



Whats the real diffrent between the men and women?

Har haft en väldigt skön skoldag, började tjugo i två med engelska, där vi gick ut i solen och läste igenom ett papper som förberedelse till nationella nästa vecka. Sen satte jag mig och skrev lite på mitt cv (måste verkligen börja söka jobb till i sommar) och sedan hade vi historia. Vi ska börja jobba med ett fördjupningsarbete om en händelse i svensk historia, och jag kom på att jag skulle forska om stockholms blodbad, enkelt men intressant. Så de var väl min dag de, än så länge. Nu är jag på väg till huddinge hemmet, hoppas det blir någon god middag, är tvär hungrig! Ciao

Never blend in



Låg och kollade på igår til cirka ett på natten när jag egentligen var helt död, men kunde inte sluta kolla. Det va den starkaste filmen jag sett på länge och efter filmen fick jag reda på att den var baserad på en sann händelse.
Intressant att se Sean Penn, James Franco och Diego Luna som bögar men de gjorde de väldigt bra.

Peace on earth?

Stod i duschen och lade märke till en sak jag inte sett på länge. För två år sedan hängde min mamma upp en skylt på duschstången, hur du kollar efter bröstcancer. Det står hur man ska kolla igenom brösten en gång i månaden och längst ner stod det " I de flesta fall är det inte cancer" som ett sätt att uppmuntra. Men det jag lade märke till idag var att nu står det istället " I de flesta fall är det   cancer" och då kom jag på att det var jag själv som hade gjort det så.

För er som inte vet fick vi reda på för ett år sedan att min mamma hade fått bröstcancer. Och några dagar efter när jag stod i duschen såg jag skylten och blev så arg att jag tog upp en rakhyvel och raderade ordet "inte" från den. Så klart jag blev arg, det stod ju att i de flesta fall inte är cancer, och sedan går min mamma och får det. Ironi? Fel?

Som tur e för dom flesta kvinnor så är det inte cancer, men när jag såg lappen för mammografi första gången vart jag orolig och ifrågasatte mamma det första jag gjorde när hon kom hem. Men när hon väl kommit hem från läkaren så var det som tur var inte cancer. Och allt var frid och fröjd igen, i ett halvår till.

Okej jag ska inte gå och bli djup nu, för jag var inte guds bästa barn när min mamma låg hemma och mådde dåligt av cellgifter, jag var knappt hemma alls. Vilket jag såklart ångrar såhär i efterhand, men jag kan erkänna att jag är en svag människa, och jag är riktigt dålig på att hantera allvarliga situationer. Så mitt sätt att hantera det var att undvika och förneka.

Jag försökte ju såklart vara till hands ibland, följde med mamma till sjukhuset och så, men när vi satt i det där lilla rummet så började dom plötsligt fråga mig hur jag mådde. Usch jag sa nästan ingenting för jag var tvungen att hålla tillbaka tårarna. Så efter det gick jag tillbaka till rutinen och fortsatte hålla mig undan. När mamma rakade av sig håret var jag den sista i familjen som såg det, och bara efter att min syster sa att det inte såg så farligt ut vågade jag åka hem och kolla, och hon hade rätt, det var inte alls farligt. Bara lite annorlunda kanske.

Nu är iallafall alla behandlingarna över och mamma har fått ett nytt bröst att ersätta det dom tog bort. Och förhoppningsvis kommer den inte tillbaka igen. Slutet gott allting gott?


- Mamma & jag Egypten november 07 -

Humor is just another defense against the universe.

Nu är jag hemma hos moi, vilken tråkig dag det har varit. Jag gick upp imorse kl. 8 och vid 9 drog jag till centrum och väntade en halvtimme på att Jan skulle komma med pengar innan jag skulle till vårdcentralen, väntade en halvtimme innan jag ringde för att få reda på att han varit så stressad att han glömt bort mig, kul. Så jag går till vårdcentralen och tillbringar mina nästa två timmar med att sitta och vänta för att få reda på att jag inte har halsfluss! Så jag fick samma mun gurgel grej som jag fick förra gången och så fick jag gå! Så nu sitter jag hemma och har ont i örat utan någon anledning och har spenderat mina senaste fyra timmar med att vänta på saker och spelat spel på min mobil, så nu har jag ont i både tummen och huvudet som pricken på i:et.

Nu ska jag äta lunch och glo på tv. Later.

(Dagens citat: Mel Brooks)

Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself.

Ja idag är jag lite seg från gårdagen, vi åkte ändå hem rätt tidigt, alla var trtta och jag fick plötsligt väldigt ont i örat, har haft lite ont i öronen och halsen några dagar så gick innan jag gick till min första lektion i skolan så gick jag till skolsyster och fick svar på mmina funderingar, japp jag har tydligen halsfluss igen! Min vanlig tur! Så det var bara att åka hem igen, fast man redan var i skolan. Nu har jag tryckt i min två alvedon och ska sätta på en film och ta det lugnt.

Måste bara säga att det var väldigt många perversa jävlar igår när vi var ute, bara för att två tjejer står och dansar betyder det inte att vi bjuder in killar och stå och jucka mot oss. Vissa lär sig aldrig. Ska ni börja dansa med tjejer så kom in på ett diskret sätt istället för att bara trycka sig emot en på en gång. Vissa tillfällen är man glad över att man inte behöver ljuga om att man är upptagen.


(Dagens citat: A. H. Weiler)

Getting started

Nu är jag hemma hos S och gör mig iordning, lustig situation vi satt och pratade om saker ingen annan ska få höra så har jag råkat ringa upp min pappa under tiden! Hahah som tur var hörde han inte vad vi pratade om utan bara mig som satt och tryckte på knapparna. Puh! Och pappa om du läser, det är inte så illa som det låter *blink* 

Nu ska jag fixa mig, Ciao! 

A conservative is a man with two perfectly good legs who, however, has never learned to walk forward.

Satt och hade en diskussion om det här med piratebay rättegången, man får helt klart tycka vad man vill om det, om det är rättvist eller inte, men jag ska bara säga det såhär. Det dessa män har gjort är ju att skapa en sida där andra fildelar, och visst det är fel i sitt sätt, men ska dom anklagas för det kan man ju börja en hel undersökning, what about youtube? De bidrar ju också till att folk kan dela filer, visst inte lika stora som filmer men fortfarande, tv serie anvsnitt osv. Och när vi väl håller på varför inte bara ta google, de största sökmotorn, som också ger en de största möjligheterna till just fildelning, det är ju där du söker efter alla nerladdningsprogram och sedan alla torrenter till olika filmer, google har ju allt! Så inse bara fakta, det ändå sättet att stoppa fildelningen, är nog att stänga av internet överhuvudtaget, och det vet vi alla att det inte hade funkat.


(Dagen citat: Franklin D. Roosevelt)

Tv, movie and more

Det blir en lugn kväll idag, även om jag bara har en lektion imorrn (mellan halv tio och halv elva) så känns det alltid som att man inte orkar göra nånting annat på söndagar, vilodag helt enkelt. Imorrn blir det ju studentskiva och vara-uppe-sent-och-gå-till-skolan-dagen-efter så lika bra att passa på och vila ikväll. Snart börjar parlamentet, eter de tänkte vi kolla lite på det nya programmet med Filip & Fredrik och sedan ska vi se The Spirit, har hört att den ska vara bra. Ha en trevlig kväll!


Education is a state-controlled manufactory of echoes.

Söndag, sitter hemma och försöker göra klart svenska läxan som ska lämnas in idag, nån som kan nyckelorden till romantiken? Inte kan jag dom iaf, det är lite illa för det är den enda uppgiften jag har kvar men får väl hitta på nått annat. 

Igår kväll var jag och min syster som sagt hemma hos min kusin och åt middag och hade de trevligt, kände inte så många som var där men pratade  lite med dom som satt bredvid oss vi bordet. Jag har ju då aldrig haft svårt att prata med människor. Sedan begav vi oss till haninge, eller rättare sagt sågen där några kompisar var, tyvärr så var det väldigt tråkigt på grund av några incidenter som jag inte tänker diskutera om, så jag och Lovisa drog hem till henne vid två tiden, lika bra och åka hem och sova om man ändå inte får ut något av sällskapet man var med innan. Orkar inte sitta i ett hörn och låtsas som allt är frid och fröjd när man vet att det inte är det, så bryter jag hellre mot strömmen och åker hem istället och ligger och pratar tjejsnack resterande kvällen. Det var mycket roligare! 
Nu ska jag kila in till min syster så ska vi nog köra lite fejk bränna med brun utan sol sprej. Får se hur de går! Ciao!


- Bild tagen från www.hireimagination.com -



(Dagens citat: Norman Douglas)

You know that children are growing up when they start asking questions that have answers.

Hemma hos min far i sundbyberg! Idag har jag och L varit och sett hans lillebror Benjamins första fotbolls match och dom vann! Det var kul att se men så jävla kallt ute att jag höll på att dö, det började tillochmed snöa lite! Sen åkte jag hem och spenderade en halvtimme i duschen, fick sällskap av min lillasyster som älskar och duscha med mig och Nea, haha annars hatar hon att duscha. Efter duschen kollade jag på klockan och konstaterade att jag bara hade tjugo minuter på min innan jag var tvungen att gå så fick skynda mig att blåsa och platta håret och slänga på mig lite kläder och sen var det iväg till sundbyberg och träffa Nea och min moster. Så nu är vi hos min far, Nea är i duschen och  sen ska vi hem till min kusin Rebecca som fyller 18 år idag! Med andra ord har dagen bara börjat! Ciao


- Hittade den här söta ungen på google, jag dör! -



(Dagens citat: John J. Plomp)

The Pirate Bay



Idag fick piraterna sin dom, de fyra svenska männen får 1 års fängelse var och ett skadestånd på drygt 30 miljoner kronor.

Everybody likes a kidder, but nobody lends him money.

Sitter på tråkiga programmeringen och har inget bättre för mig, eller inget bättre som jag orkar göra. Snodde denna från Viktore.blogg.se

Lovar du att vara ärlig? 
Ja

Du heter: Maria
Smeknamn: Har inget
Låt som när du är ledsen sörjer till? The Fray- Look after you
Beroende av?  Mat, kärlek, sex, cigg och pengar
Vad tror folk om dig? Att jag pratar alldeles för mkt.
Stämmer det?  Japp (Men hur kul vore det om alla var tysta hela tiden?)

Vad får du oftast komplimanger för? Jag vet inte riktigt, att jag inte är blyg kanske.
Vad säger du för att imponera på någon?  Jag är alltid mig själv
Hur imponerar man på dig? Få mig att skratta

Brukar du skratta för dig själv? Alltid

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Det var bara ett "Mm"
Var bor du? Skogås

Trivs du där? Ja helt okej, jag har ju mina nära och kära här, men jag ska definitivt flytta härifrån en vacker dag.
Äger du några converse? Nej, och jag kommer aldrig köpa några. 
Sprit, cider, vin eller öl? Beror på tillfället, vin dricker jag inte och försöker undvika sprit. Öl och cider alltså.

Brukar du bli för full? Nej.

Är du allergisk mot något? Jag är något allergisk mot pälsdjur. Annars vet jag inte.

Har du haft sex idag? Nej

Hur svarar du i mobilen? "Hallåå" (Svarar precis på samma sätt som min syster, vilket kan vara förvirrande)

Vem ringer du när du är arg/ledsen? L skulle jag tro

Antal timmar sömn inatt? 8 (elva till sju)
Brukar du komma i tid? Ja när jag inte är för lat och sover vidare.

När mår du bra? När det är varmt och solen skiner.
När blev du fotad senast? När jag träffade Johan Glans!

Hur känner du dig nu? Glad över att det är fredag och helg.
Vanligaste färg på dina kläder? Har alltid olika färger
Vad tycker du om fötter? Tar inte i dom, men mysigt när jag och L ligger och gnider fötterna mot varandra i sängen.

Vad saknar du? Pengar, jobb
Hade du en bra kväll igår? Ja, jag, nicole och L låg och kollade på knocked up.
Favorit dryck på morgonen? Oboy och inget annat!
Är du blyg? Nej
Rakar du benen? Ja när det behövs.
När brukar du oftast gå och lägga dig? Vid elva på vardagar.
Sysslar du med någon idrott? Njae, gymmar och dansar om det räknas.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Njae, jag vet faktist inte, jag vill tro på det.
Har du spytt offentligt? Ja
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Stå upp och kissa
Är du bortskämd? Nej verkligen inte.

Vad gör du i morgon? Ska hem till min kusin på 18 årsfest.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?  Jag vet faktist inte, Angelina Jolie.
Vad längtar du till? Sommaren
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja

Vad använder du för shampoo? Föredrar Head & Shoulders  och Herbal Essences
Hur gammal är du? Fyller 18 i September.
Tycker du om någon just nu? Ja

Gröna eller röda äppeln? Gröna
Gillar du golf? Har aldrig spelat vanlig, minigolf är roligt.
Vilken tid gick du upp idag? Tjugo över sju
Har du sovit i din egna säng inatt? Nej

Har du strumpor på dig nu? Ja
Är det okej att gråta? Ja
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Mycket! Först och främst åka utomlands.
Bär du glasögon eller linser? Ja linser, ska köpa glasögon
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej

Har du piercing? Bara öronen

Vill du gifta dig? Ja

Vill du ha barn? Ja

Solar du ofta? Nej har inte blivit så mycket på sistonde.
Är du bra på att laga mat? Ja väldigt
Är du flygrädd? Nej tycker för det mesta om att flyga, betyder ju att du ska någonstans.

Hur vig är du? Helt vg
Är du musikalisk? Vet inte, räknas det om man tycker om musik?
Vad dricker du helst när du är törstig? Saft, helst Bobs med melon & päron smak

Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry´s phish food
Tror du på ett liv efter döden? jag hoppas på ett
Tycker du om sushi? nej inte direkt, föredrar yakiniku
Vad äter du helst när du ser på film? Popcorn!
Har du tandläkarskräck? Inte längre

Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kväll! Hatar morgnar
Vilken ögonfärg har du? Blåa

Har du någon gång gråtit dej till sömns?  Ja
Biter du på naglarna? Nej men river av dom

Hur ofta tränar/motionerar du? Försöker 1-2 gånger i veckan

Senaste låt du hörde? Någon i skolan satt och lyssnade på No Air

(Dagens citat: Arthur Miller)

Kronprinsessan och Herr Westling



                                                                     (Bilden tagen från expressen.se)

Idag har Prinsessan Victoria och Daniel sin andra förlovningsfest. På inbjudan står det väldigt fancy,
"Med anledning av förlovningen mellan H.K.H. Kronprinsessan och Herr Daniel Westling".
200 personer har blivit specialinbjudna till slottet idag för att fira förlovningen och Daniel och Victorias uppdrag är att hinna prata med så många som möjligt. 200 personer på en kväll? Piece a cake!

The only way to entertain some folks is to listen to them.

Idag har jag gymmat igen, känner att man måste komma igång såhär efter påsk, men fan va tungt de var! Höll på att dö där inne bland mskinerna och svettten, usch jag hatar och gymma, efteråt gick jag och Natta helt skakis ner till matsalen och försökte äta, men det är så lustigt för jag kan typ inte äta efter jag gymmat, får för ont i magen eller nåt. Men nog om det.

Idag helt uttav ingenstans ringde min far (ja du e dålig på att ringa, men det är lugnt) och frågade om jag och min syster ville följa med på musikal, så imorrn ska vi gå och se "De våras för Hitler", vilket ska bli trevligt. Sedan blir det nog en lugn kväll, ska hem till min kusin på lördag som fyller 18, japp 18 den 18e! Typiskt mig att tänka på sånt.

Idag har jag fått en ny plattång och en hårfön av L, hurra! Och det bästa av allt är att platttången är samma märke (Coline) som jag brukade ha förut men som min söta lillasyster tog sönder. My favourite!







(Dagens citat: Kin Hubbard)

One half of the fam

Sitter och kollar på vänner och leker lite med photoshop, hade inte så mycket att skriva men hittade en bild vi tog förra året på min släkt på pappas sida.



- Släkten Hellström -

The best defense against the atom bomb is not to be there when it goes off.

Idag är en bra dag, jag var och pratade med min studievägledare och fick reda på att medelsnittet för den linjen jag ville läsa vidare på är på cirka 14, men att på högskole provet så var poängen cirka 0,1 vilket är ungefär lika mycket du får bara för att göra provet. Så då har jag kanske en bra chans att komma in ändå om jag gör bra infrån mig högskoleprovet, fast det är ju inte förrän i höst, men en lättnad kom över mig iallafall, slipper jag oroa mig över det nå mer.

Nu har jag digitalt skapande och vi ska börja jobba med fördjupningsarbetet. Jag vet vad jag vill göra men har bara så svårt att sätta igång, så jag bestämde vi för att skriva lite här sålänge.


- Imorrn åker min mamma och mormor till England, så Svergie kan njuta ett tag av tystnaden, skönt eller? -


(Dagens citat: Anonym)

I don't make jokes. I just watch the government and report the facts.

Idag har jag och L bara legat ine och kollat på vänner och ätit Ben & Jerry's, riktigt mys alltså (fast L tog mer än halva glassen) Nu har han somnat in i soffan så jag får väl se till att han går upp och lägger sig så ska jag kolla på Desperate! Ciao!


- Phish food, our favourite! -


(Dagens citat: Will Rogers)

Ett och ett halvt år <3




Free advice is worth the price.

Söndag, min lediga dag, tänker inte skriva nått idag, eller kanske senare, om jag orkar.


- Älskar programmet, håller på att kolla säsong 8 -



(Dagens citat: Robert Half)

Up and down, down and up

Hemma från mormor, det blev ägg-målning, mat och jeopardy. Riktigt trevligt förutom att jag varit lite halv seg under dagen, men nu är det kväll och dax att komma igång! Vet inte riktigt vad vi ska göra än, om det blir ut och festa eller bara ta de lugnt, ska vara barnvakt åt Ls lillebror imorrn, så man kan ju inte vara hel utsliten då. VI får helt enkelt se vad kvällen ger.

Fick två påskpresenter också från min gulliga moster och mormor, av moster Annie fick jag en liten kudde med lavendel i, som luktar jätte gott, och av mormor fick alla tjejerna varsitt par trosor där de står "I am" på framsidan och "fabulous" på baksidan, lite rolig grej bara. Ne nu ska jag göra något vettigt. Ciao!


- Ibland är du allt söt -

Any fool can make a rule, and any fool will mind it.

Idag är det påskafton och solen skiner på för fullt, härligt! Om ett par timmar ska vi hem till min mormor på påsklunch och måla ägg! Har inte så mycket mer att skriva om, blev sent igår kväll så är ganska seg. Hoppas ni alla andra får en trevlig påskhelg!



(Dagens citat: Henry David Thoreau)

Bojkottar tempel bar

Har varit i stan idag, vi gick till the tempel bar & café i gamla stan, inte ett ställe jag någonsin skulle rekommendera till någon, dom hade sån usel service. Jag och L beställde mat och dricka samtidigt good i baren och redan där fick man stå och vänta på maten. Sedan kanske tio minuter- en kvart senare får L sin mat, men jag fick inte min, är man ett par som är ute och äter ska man väl få sin mat samtidigt? Jag sitter iallafall och väntas i kanske tjugo minuter till på min mat och går sedan in och frågar vart den är. Jo snart snart säger han i kassan, så jag sitter i en kvart till och fortfarande ingen mat kommer. Då går jag in och säger till igen och då säger en annan kille att maten varit klar för en kvart sedan men den inte hade hittat mig. "uteserveringen längst upp" hur svårt kan de vara? Så jag kommer iallafall inte gå dit igen, som toppen på moset har jag haft ont i magen sen vi gick därifrån, kul om jag blev matförgiftad på köpet.

Man or women

Fick höra idag att det funderades på att göra en fru-gårman, alltså en kvinnlig version av här/herr-går man. Varför? Jo för det här köns kriget. Missförstå mig inte, jag tycker det ska vara jämnställdhet i samhället, men någonstans går väl gränsen. Det finns ju mycket viktigare frågor att ta hand om än en övergångs-ställe profil. Då kan vi ju lika gärna börja klaga på varför båtar alltid har kvinnonamn eller varför klockan alltid kallas hon. Ligger och kollar på en dokumentär om kvinnor som förstorar brösten, för att få bättre självförtroende främst. Vissa av deras män tycker de är helt okej med ett "ju större desto bättre". Det är ju jätte snällt att säga till kvinnan man älskar, varför kan den inte vara nöjda med deras kroppar ändå? Dina bröst har storleken som är proportionelig till din kropp, så varför försöka ändra på det? Vill vi se opererade ut i dagens samhälle? Som barbie dockor? Ett stort leende utan några direkta ansiktsdrag och stora bröst och en platt mage? Jag säger nej tack jag är nöjd med min kropp och varför vilja se ut som alla andra? Jag säger bara "länge leve mångfalden!"

Just thinking

Varför älskar vi alla dramaserier? Är det för att dom alltid är spännande? För att det alltid händer saker, kärleken är mer intensiv och så också allt annat. Gör vi automatiskt våra liv dramatiska för att få lite mer spänning? Så att våra liv ska bli mindre tråkigt? Kan vi inte lära oss utåt att kolla på serier att lämna de dramatiska bakom oss och njuta av ett kanske lite tråkigare men också säkrare liv? Jag tänker iallafall försöka och njuta av de jag har. Och sluta med att alltid vilja ha mer, det där jobbiga beteendet att aldrig vara riktigt nöjd.

Anything too stupid to be said is sung.

Var ute i Ösmo hela dagen igår så det blev inge skrivande, nu sitter jag hemma och ska snart dra in till stan med tjejerna, vi ska bland annat kolla på tyg till power puff pinglor dräkterna och sedan ta en fika.

Vart ska jag skaffa jobb? Måste tjäna in lite pengar nu tills juni, L fyller 20 och Nea och Natta tar studenten, allt på en gång! Varför händer de alltid mig?




(Dagens citat: Voltaire)

Hollywood is a place where they'll pay you a thousand dollars for a kiss and fifty cents for your soul.

Idag bär det av till Ösmo, ska hem till GG och hälsa på, skulle gjort det i höstas när han flyttade dit men det blev aldrig av, men idag så! Skriver mer när vi kommer hem (jag & L), nu ska jag kolla klart på vänner! :) Ciao!

(Dagens citat: Marilyn Monroe)

Democracy is a process by which the people are free to choose the man who will get the blame.

Ibland kan det vara skön och hör att du inte är den enda som är bra på att göra bort sig, Jimmie Åkesson, partiledaren för SD (Sverige Demokraterna), upptäcktes på en kryssning för partiet att instämma på några av dom rasistiska sångerna. Och vad har han att säga till sitt fösvar? "Jag kan bara beklaga" och " Jag ser inget rasisitkt i dessa sånger" Okej hörru, erkänn bara att du gjort fel och gå vidare istället för att sitta och hitta på dåliga svar. Även om alla vet att du är ledare för det så kallade "rasist-partiet" behöver du ju inte dirket gå och skylta med det ännu mera.  Hela artikeln går att läsa på expressens hemsida.


-Ser inte speciellt oskyldig ut om jag får säga det själv -


(Dagens citat: Laurence J. Peter)

Bond, James Bond

Måndag, känns som jag har varit riktigt slapp den här helgen så idag blir det gym! Fast först ska jag till tandläkaren och spänna tandställningen, hoppas jag inte har för ont sen för då blir man bara så grinig.

Kollade på nya Bond filmen igår ,  Quantum of Solace, och vart lite besviken, för nu är det så att jag har bara sett halva casino royale, och därför förstod jag inte riktigt den här filmen. Men Bond filmer har väl aldrig hört ihop? Dom har ju alltid haft en början och ett slut, så lite konstigt att den här inte hade något av dom, vilket tyder på att det också kommer en fortsättning. Men varför plötslig ändra på gamla traditionella Bond? Har han blivit tråkig eller? Jag tycker iallafall bättre om den gamla hederliga , "dry martini, shacken not stird" Bond.


- Några andra av våra Bond hjältar -

Some pics of yesterday




- Jag och min utsökta clubsandwich, mums! -


- De övriga åt American Panncakes -


- Det berömda kuddkriget hade precis startat -


- Lovisa var med en stund, ni ser henne i mitten -


- Utsikten över Stockholm -



- Dagens höjdpunkt! Johan Glans! -

PPP

Har ändrat vem jag ska vara på Neas studentskiva, jag, Sara & Lovisa ska vara .. Power Puff Pinglorna!


- I ordning, Sara, Lovisa, Jag (buttran, de passar mig bra!) -

Cyanide and Happiness


I was so naive as a kid I used to sneak behind the barn and do nothing.

Okej det blev inge mer skrivande, för jag har inte fått alla bilder än, men min dag var ungefär så här,

12.00 Käkade brunch på Café Foam, Karlavägen 75, jätte gott och mysigt

14.00 Kollade på det berömda kuddkriget på plattan, det kommer som sagt bilder, det var nästan hundra pers som var med skulle jag tro.

14.30-15.30 Gick promenad på söder, vi startade vid Maria Torget och gick sedan till slussen, träffade där Johan Glans, min idol, fick en bild med honom , kommer sen, haha jag är så glad över det.

16.00 Tog djurgådsfärjan över till Skeppsholmen, tog därifrån buss till centralen och begav oss hemåt.

Ikväll har varit ko-lugnt och jätte skönt, har varit hemma med systrarna och kollat på gamla disney filmer och ätit godis, det blev Pocahontas och sedan Ringaren i Notre Dam, myskväll helt enkelt med lite gamla klassiker.

Nu är jag helt slut och ska sova. Godnatt

(Dagens citat: Johnny Carson)

Skriver mer om min dag senare, det kommer massa bilder och kul, jag är helt slut!

Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans! Jag har träffat Johan Glans!

Hollywood

Sitter hemma och kollar på gårdagens repris av vänner. Hittade mina gamla mimmi pigg öron, haha dom blir perfekta till Neas studentskiva där temat är hollywood! Då blir det öronen och den röd vit prickiga klänningen jag köpt. Snygg?! Ja vi får se helt enkelt. Nu ska jag vara social med Lovisa, Ciao!


Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't.

Fredag, skönt väder, sista dagen innan lovet, vad mer kan nån önska sig? Blev väckt att min telefon ringde vid halv tio, det var danny som ringde och vi planerade lite inför ikväll. Trevligt trevligt hoppas jag, eller hoppas, det kommer de bli. Nu är jag i skolan och väntar på den berömda volleybolls turneringen, sen ska jag och Lovisa hem till mig när chilla galet och sen får vi se. Jag hör av mig för mer. Ciao




(Dagens citat: Erica Jong)

Illegal aliens have always been a problem in the United States. Ask any Indian.

Jag tror jag har sträckt mig! Aj min rygg, har ont i ena sidan, fy fan. Höll på att dö idag på gymmet, det var så tungt att jag önskar jag hade legat hemma och sovit istället. Men efteråt känns det väl alltid bra? No no, var så slut att jag och Natta praktist taget ramlade ner till matsalen och käkade, sen vulla vi lite chips och cola, men hade ju tränat innan så lite okej var det ju.

Kollade kalrt på Top Gun på engelskan, min lärare valde den för vi hade pratat om clichéer, och ja, jag hittade ganska många i filmen, men det lustigaste tyckte jag var att det var samma tre låtar osm spelades under hela filmen, om och om igen. Hade dom ingen annan musik på 80-talet? Tydligen inte. Men nu ska jag sluta klaga om skriva klart på min engelska uppsats, How to make a perfect movie. Which me luck!


- Tom Cruise & Kelly McGillis -


(Dagens citat: Robert Orben)

Love the weather

Okej de är inte super varmt, men absolut lagom, idag blåser de inte och bara det är ett stort plus! Är på väg till skolan nu, vakna upp vid tio i nio när satte på tvn bara för att vara säker på att Jacob inte hade slutat. Och de var som sagt bara dom skämt. Tur där säger jag. Torsdag alltså, bara två dagar kvar i skolan sen har vi lov igen, för alla som studerar börjar nu den bästa tiden i skolan. Från april till sommarlovet, efter påsklovet är de väl 2 veckor i skolan sen är det första maj, efter de Kristi himmelsfärd och sedan mer lovdagar, du vet dom där dagarna innan man slutar när man är klar med allt och alltså inte gör nånting vettigt. Sakta men säkert börjar dagarna rinna bort och det är bara en tidsfråga innan man kan kasta bort jackan. Det är mitt önskemål, jag hoppas verkligen att denna sommar kommer bli varm varm varm!

April april you stupid one

Första april, någon som fick in ett riktigt bra skämt? Denna dag kan vara väldigt fundersam, och de jag går och undrar över är, Ska vakna med the voice-Jacob verkligen sluta? Eller är det också bara ett skämt? Jag hoppas ju verkligen de, eftersom han är min favorit, som jag tidigare skrivit om, älskar hans humor och alla rapattacks. Jag blev ju skitarg imorse när jag hörde och och tänkte direkt bojkotta programmet, men sen kom jag ju på datumet, men samtidigt kan man aldrig veta. Är det iallafall ett skämt så var de ett bra sådant, annars blir de inge mer vakna för mig längre. Vi får vänta och se. Ciao!

Fashion misstake?

På thevoice hemsida stod det om Christina Augileras modemiss, själv tycker jag dräkten var grym, vad tycker ni andra?


So fake

Varför blev jag itne chockad av att det aldrig blev något mellan Linda Rosing och Hugo (19 år)? Kan det bero på ålderskillnaden? Det faktum att Hugo nog snarare skulle passa ihop med Lindas dotter som är något mer i samma ålder? Eller bara att hela programmet var en fejk och att Hugo inte alls var instressad av Linda utan att vara med i tv?

Inser de inte att tv alltid är fejk? Man kan inte hitta äkta kärlek genom tv, om du inte har en väldig tur förstås. Men hur vet du att det är äkta eller inte? Nej men nu ska jag inte vara negativ, har varit i haninge under dagen eftersom vi har haft rast. Hittade ett par asballa oranga tights! Och kommentaren blev "Men det är ju så du!" haha, ja jag har min egen stil. Man måste ju vara lite egen, så på fredag blir det organga tights och den blå vita klänningen jag köpte igår, det blir nog snyggt.

I have often depended on the blindness of strangers.

Jag förstår inte mig på folk som kan sitta och skriva ett prov i fyra timmar. Hade precis nationella, satt i 70 minuter och tyckte det var jobbig, jag försökte ju göra provet, men har ju inte pluggat så mycket eftersom jag vet att det inte spelar någon roll vad för betyg jag får på nationella, får ändå godkänt. Så då känns det lite halv onödigt och ens göra provet. Men men. Just nu sitter jag och väntar på AA, vi ska dra till haninge och kolla runt lite . Skriver mer sen. Ciao

(Dagens citat: Adrienne E. Gusoff)

Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0