Varför?

Nu sitter jag på digitalt skapande och har precis gjort en animerad reklam, det fick mig att börja undra vilka det egentligen är som sitter och kommer på reklamerna man ser på tv, visst är ica reklamerna ganska roliga, men dom har blivit så uttjatade, eller rättare sagt, dom va roliga i början men nu känns det som om dom inte kan komma på med något mer roligt så dom gör bara halvdana grejer.
Som den här "merci" reklamen, åh va gullig att ge choklad för o säga tack, men själva reklamen känns så fejk, falska leenden och alla är så lyckliga osåvidare. I verkligenheten hade dom sagt typ, "usch ljuschoklad vad äcklig! jag äter bara mörk!" eller nått sånt.
Men, Den Absolut Sämsta reklamen någonsin! Måste vara den gamla Cheerios reklamen! Har ni sett den så fattar ni direkt, en liten flicka typ som ska åka på läger så sitter hennes lillebror i en stol och pratar, men det värsta är ju att den är ju dubbad också! Så man ser lillebror typ gurgla och hör " Loooottaaaa gååååttt?" vilket på mamman svara " jaaa Lotta gåått" med ett fejk leende.
Sen ser man lilla flickan i en säng nånstans och öppnar sin ryggsäck där det ligger ett paket Cheerios, och så kommer den där slutrepliken, " MEN MAMMA!" ett till fejk leende, och SLUT!
Helt värdelös reklam!
Någon som har andra förslag på dåliga reklamen skriv en kommentar.


Kommentarer
Postat av: Viktor

sv: Haha näe nog fårdu hitta dina egna prenumeranter! :D:D

2009-01-09 @ 10:56:20
URL: http://viktore.blogg.se/
Postat av: Anonym

ursch.. jag hatade den där förbannade cheerios reklamen.

2009-01-09 @ 10:59:37
URL: http://neas.blogg.se/

Skriv vad du vill säga här:

Ditt namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Din email: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0